Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Mayıs değilse kesin Windows 10 yüklü yeni bir modelde tanıtılacak bu yeni sistem. Yine yaptı yapacağını Ali Kemal abi. Kafamda deli sorular...

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Wp10 sdk çıkacak mı acaba?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Etkinliği canlı izleyeceğimiz bağlantıyı buraya bırakıyorum. Şimdiden yer işaretletlerinize ekleyin :)

• Beğen
Tepkiler: dark_13, Rock Ve Roll, bulutsuzgece ve 1 kişi daha
StartTheGame

StartTheGame

Üye
A
Benden laf almak isteyen okadar çok kişi
varki say say bitmez ;) Zamanı gelene kadar konuşamam Slush?

Rajeev Suri Yeter Goodbye Elop...
Abi anladığım kadarıyla 2 nizde piyasayı tam takip etmiyorsunuz Nokia patentleri kiraladı sadece ve mobil kolunu piyasada donen ve kanıtlarla 2 yıl sure kadar yani 2016-2017 yılına kadar ms nin sonra geri Nokia devralacak , ama yalanda olabilir bilemem ama Nokia yeni bir mobil kol kursa ki bunada rakip firma olma hakkı var , android yada iOS la bile anlaşma yapsa iOS bile can atar :) Çunku Nokia diyince akan sular durur bi , Nokia istese MS nin onunu hayli hayli keser ama oda firma kalite farkı WP u tanıtan Nokia doğru söylüyor arkadaş Nokia girmeseydi,piyasaya WP ile kimse bilmezdi yani işletim sistemi bilinsede kullanılmazdı "BENCE"

Emre

Üye
:hmmm

Son düzenleme:
StartTheGame

StartTheGame

Üye
Aslında hep marka konusunda dediğim gibi ve bu fikrimin arkadındayım yani Microsoft + Nokia = Microsofia olabilir :kop:

Şaka bi yana dediğim gibi WP da kullanıcıların ve Nokia'nın emeği çok

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Koy aralarına artıyı, kaç etti?..... 21....
21 Ocak: "Windows 10 Etkinliği"....

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Serhan, dilmenibrahim, pirenuri ve 2 diğerleri
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Etkinliği canlı izleyeceğimiz bağlantıyı buraya bırakıyorum. Şimdiden yer işaretletlerinize ekleyin :)
Windows Phone telefonlarınızdan da izleyebileceğimizi ekleyelim.

• Beğen
Tepkiler: parberk99, skynet, kimbilir_01 ve 1 kişi daha
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Ben canlı anlatımı Maxicep den takip edeceğim :)

Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
6 gün kalmış :) Resmen gün sayıyoruz maxicep olarak, windows phone severler olarak. Ben gerçekten çok güzel şeylerin paylaşılacağından eminim. Bizi mutlu edecek, windows phone fanatikliğimizi daha artıracak güzel gelişmeler olacak.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
6 gün kalmış :) Resmen gün sayıyoruz maxicep olarak, windows phone severler olarak. Ben gerçekten çok güzel şeylerin paylaşılacağından eminim. Bizi mutlu edecek, windows phone fanatikliğimizi daha artıracak güzel gelişmeler olacak.

İnşallah geliştiricilere de güzel imkanlar sunulur ;)

Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
İnşallah geliştiricilere de güzel imkanlar sunulur ;)
İnşallah :) Bizlere ne kadar güzel imkanlar sunulursa, kullanıcılar da o kadar çok mutlu olacak :) Ben böyle daha sert değişiklikler bekliyorum. Başlangıçta, ayarlarda, bildirim merkezinde. Tabiki kendi çizgisinden çıkmadan. Sizlerin fikirleri nedir bu konuda.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
@papakudioflu dostum portaldaki habere San Francisco-Moscone Center diye yazmışsın ama yanlış bilmiyorsam etkinlik Washington'da Microsoft'un Redmond yerleşkesi içerisinde olacak :hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
İnşallah :) Bizlere ne kadar güzel imkanlar sunulursa, kullanıcılar da o kadar çok mutlu olacak :) Ben böyle daha sert değişiklikler bekliyorum. Başlangıçta, ayarlarda, bildirim merkezinde. Tabiki kendi çizgisinden çıkmadan. Sizlerin fikirleri nedir bu konuda.

Bizlerin fikri: Geliştiricilere özgürlük, sisteme esneklik :tebessüm:
Sizlere sunulan hareket alanının genişliği zaten bize istediğimiz özellikleri ve uygulamaları sağlayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Osman Özer Öz
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bu tarihte sadece bir tanıtım olacak bizlere yeni haberler verilecek ve artık daha umutlu ve daha çok bekleyeceğiz doğru mu :kıskıs:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
@papakudioflu dostum portaldaki habere San Francisco-Moscone Center diye yazmışsın ama yanlış bilmiyorsam etkinlik Washington'da Microsoft'un Redmond yerleşkesi içerisinde olacak :hmmm
Kafa mı kalıyor sanki. Haberden habere koşmaktan. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve bulutsuzgece
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Benim beklentim ve öngörüm geliştiricilere farklı uygulama alanları yaratılacağı yönünde. Bu da yeni kütüphanelerin sağlanması demek.

Ara yüzde ise Windows Phone modern arayüzünün çizgileriyle uzaklaşmadan kullanıcıların alışık oldukları klasik görünüme biraz daha atıfta bulunulucak. Bir kaç belirginleştirme ve daha fazla kişiselleştirme olanağı sağlanacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Osman Özer Öz
dakamon

dakamon

Üye
Olması gerekenler.

Yönetici tarafından düzenlendi:
braayn

braayn

Üye
Şafak atarsa 5

Üst Alt