Abi anladığım kadarıyla 2 nizde piyasayı tam takip etmiyorsunuz Nokia patentleri kiraladı sadece ve mobil kolunu piyasada donen ve kanıtlarla 2 yıl sure kadar yani 2016-2017 yılına kadar ms nin sonra geri Nokia devralacak , ama yalanda olabilir bilemem ama Nokia yeni bir mobil kol kursa ki bunada rakip firma olma hakkı var , android yada iOS la bile anlaşma yapsa iOS bile can atarBenden laf almak isteyen okadar çok kişi
varki say say bitmezZamanı gelene kadar konuşamam Slush?
Rajeev Suri Yeter Goodbye Elop...
Çunku Nokia diyince akan sular durur bi , Nokia istese MS nin onunu hayli hayli keser ama oda firma kalite farkı WP u tanıtan Nokia doğru söylüyor arkadaş Nokia girmeseydi,piyasaya WP ile kimse bilmezdi yani işletim sistemi bilinsede kullanılmazdı "BENCE"Windows Phone telefonlarınızdan da izleyebileceğimizi ekleyelim.Etkinliği canlı izleyeceğimiz bağlantıyı buraya bırakıyorum. Şimdiden yer işaretletlerinize ekleyin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
6 gün kalmışResmen gün sayıyoruz maxicep olarak, windows phone severler olarak. Ben gerçekten çok güzel şeylerin paylaşılacağından eminim. Bizi mutlu edecek, windows phone fanatikliğimizi daha artıracak güzel gelişmeler olacak.
İnşallahİnşallah geliştiricilere de güzel imkanlar sunulur![]()
Bizlere ne kadar güzel imkanlar sunulursa, kullanıcılar da o kadar çok mutlu olacak
Ben böyle daha sert değişiklikler bekliyorum. Başlangıçta, ayarlarda, bildirim merkezinde. Tabiki kendi çizgisinden çıkmadan. Sizlerin fikirleri nedir bu konuda.İnşallahBizlere ne kadar güzel imkanlar sunulursa, kullanıcılar da o kadar çok mutlu olacak
Ben böyle daha sert değişiklikler bekliyorum. Başlangıçta, ayarlarda, bildirim merkezinde. Tabiki kendi çizgisinden çıkmadan. Sizlerin fikirleri nedir bu konuda.

Kafa mı kalıyor sanki. Haberden habere koşmaktan.@papakudioflu dostum portaldaki habere San Francisco-Moscone Center diye yazmışsın ama yanlış bilmiyorsam etkinlik Washington'da Microsoft'un Redmond yerleşkesi içerisinde olacak![]()

Benim beklentim ve öngörüm geliştiricilere farklı uygulama alanları yaratılacağı yönünde. Bu da yeni kütüphanelerin sağlanması demek.İnşallahBizlere ne kadar güzel imkanlar sunulursa, kullanıcılar da o kadar çok mutlu olacak
Ben böyle daha sert değişiklikler bekliyorum. Başlangıçta, ayarlarda, bildirim merkezinde. Tabiki kendi çizgisinden çıkmadan. Sizlerin fikirleri nedir bu konuda.
İnce hesap kutlarımEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Koy aralarına artıyı, kaç etti?..... 21....
21 Ocak: "Windows 10 Etkinliği"....