hajkhanx33
Üye
Iyimisin usta ...yazıları okuyorumda iyi beklıosunuz ailecek umarım fiyaskoyla sonuçlanmaz7 gün 42 dakika. 42 dakikayı böl ikiye kaç yaptı, 21 yaptı bu da mı tesadüf...
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Iyimisin usta ...yazıları okuyorumda iyi beklıosunuz ailecek umarım fiyaskoyla sonuçlanmaz7 gün 42 dakika. 42 dakikayı böl ikiye kaç yaptı, 21 yaptı bu da mı tesadüf...
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
...Iyimisin usta ...yazıları okuyorumda iyi beklıosunuz ailecek umarım fiyaskoyla sonuçlanmaz
Hoş bir cevapDaha yıllar sürer
Çok iyi ya...
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Izlerken babam geldi açıklaması daha kolay birşeyler açtım...
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
xbox one ı olanlar için anlaşılır bir video olabilirNawzil paylaştı:Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nawzil paylaştığı o videodaki açıklamaya şunu yazdı yalnız: " Windows 10'daki transparan karolar için ne dediğimi hatırlıyor musunuz? İşte bu videodaki gibi olacak." demeye getirmiş. Yani son anda büyük bir değişiklik olmazsa Windows 10 for Phones'da şu anda siyah/beyaz olan yere arka plan koyarsak karoları bu şekilde göreceğiz.xbox one ı olanlar için anlaşılır bir video olabilir
Şu XBoxdaki Oyunların Yarısı Windows Phone Ve Pc Gelse Yeterde Artar.Nawzil paylaştı:Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
İnşallah da sanmıyorum.Bence en erken 2016 2.çeyrekHoş bir cevap
Türkçe Cortana W10 Mobile Final sürümünde gelebilir belki.
Yani bu yılın 3. çeyreğinde...

Mayıs değilİlk Windows Mobile 10 işletim sistemi ön yüklü cihaz mayıs ayında çıkış yapacakmış. Beklediğimizden daha erken bir süreç mi yaşayacağız acaba, çok ilginç olacak.

Bir kaç özellik değiştirip 8.1 yerine 10 yazıp sonra güncellemeyi vermektense 2015 sonbahar aylarını beklemek daha mantıklı geliyorİlk Windows Mobile 10 işletim sistemi ön yüklü cihaz mayıs ayında çıkış yapacakmış. Beklediğimizden daha erken bir süreç mi yaşayacağız acaba, çok ilginç olacak.
Mayıs değil![]()