Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bahsettiğim şeyi anlamadın sanırım . Yedekleme veya geri yüklemeden bahsetmiyorum :) satın alma geçmişinde 300 küsür uygulama görünüyor ama ben 100 tanesini kullanıyorum . Kullandıklarımı o 300 tane içinden bulup yüklemek çok zor oluyor .

Sık ve son kullandıklarınız zaten yedekleriniz içerisinde mevcut oluyor.
Yedekten geri yükleme esnasında geliyor.

Ancak çok eskiden yükleyip sildiğiniz için şimdiki yedeğinizde mevcut olmayan uygulama için yapacak çok fazla bir şey yok.
Adını biliyorsanız zaten mağazadan da bulup yükleyebilirsiniz. (Yada satın alma geçmişine arama seçeneği konulabilir belki)
Yok öylesine bakayım, hoşuma gidenleri tekrar yükleyeyim diyorsanız mecburen göz atmak zorundasınız.

skynet

Üye
Bahsettiğim şeyi anlamadın sanırım . Yedekleme veya geri yüklemeden bahsetmiyorum :) satın alma geçmişinde 300 küsür uygulama görünüyor ama ben 100 tanesini kullanıyorum . Kullandıklarımı o 300 tane içinden bulup yüklemek çok zor oluyor .
Hocam senin ki yine iyiymiş benim geçmişe bir gitsem 1126 uygulama var araki bulasın :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve ErturkSahin
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Sık ve son kullandıklarınız zaten yedekleriniz içerisinde mevcut oluyor.
Yedekten geri yükleme esnasında geliyor.

Ancak çok eskiden yükleyip sildiğiniz için şimdiki yedeğinizde mevcut olmayan uygulama için yapacak çok fazla bir şey yok.
Adını biliyorsanız zaten mağazadan da bulup yükleyebilirsiniz. (Yada satın alma geçmişine arama seçeneği konulabilir belki)
Yok öylesine bakayım, hoşuma gidenleri tekrar yükleyeyim diyorsanız mecburen göz atmak zorundasınız.

Sık kullanmış olduğum uygulamalarda listede karışık olarak görünüyor . Örneğin fotor uygulaması şu an sayfanın en altlarında bir yerde ama sürekli kullandığım bir uygulama . Böyle sayabileceğim bir sürü uygulama var . Ayrıca yayından kaldırılmış uygulamalar ne amaçla hala satın alma geçmişinde görünüyor anlayabilmiş değilim .

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Aybin.Kilic ve skynet
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve skynet
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
687 tanede bende var. Hakikaten bunla ile ilgili uservoice de konu açmak lazım:)
@bulutsuzgece @papakudioflu ön ayak olun destek veririz sizlere.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, skynet ve ErturkSahin
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
687 tanede bende var. Hakikaten bunla ile ilgili uservoice de konu açmak lazım:)
@bulutsuzgece @papakudioflu ön ayak olun destek veririz sizlere.

Hele bir Windows 10 Mobile Preview gelsin de bunları düşünürüz.
Belki yedekleme ve satınalma geçmişi düzeninde de değişiklikler gelebilir.
Aceleye gerek yok. Ayrıca çok daha önemli eksiklikler var.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Aybin.Kilic
Serhan

Serhan

Üye
Kaldı 1 haftadan az :eller:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Arkadaşlar Joe abimiz bir konferansta elinde bir cihaz vardı FABRİKAM gibi birşey yazıyordu. O resim ve video hangi sayfadaydı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar beni mesajlarınızda etiketlemeyin lütfen. Artık Windows Phone platformundaki sızıntı bilgilerle ilgilenmiyorum. :tebessüm:

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar beni mesajlarınızda etiketlemeyin lütfen. Artık Windows Phone platformundaki sızıntı bilgilerle ilgilenmiyorum. :tebessüm:

Ali abi admin olduğu için artık başka sorumlulukları var. Eskiden daha çok bizim forumla ilgiliydi ama artık tüm forumla ilgilenmek zorunda. Ayrıca editorluk de yapıyor. Haliyle eski Ali abi yok karşımızda. :)

braayn

braayn

Üye
Bize Wp forumunu Ali başkan ile özgür başkanla sevdik :)

• Beğen
Tepkiler: ON9, emz ve ceza87
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Biran önce gelsin. Çok merak ediyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Buradayım arkadaşlar bir yere gitmiyorum. Sadece tanıtım gününe kadar artık dinleyelim sabah akşam özelde genelde herkes bir şeyler soruyor. Artık son günlere girdik biraz sabır herkese iyi gelir.

• Beğen
Tepkiler: braayn
kamuraN021

kamuraN021

Üye
Ali Kemal ve Özgür çok değerli insanlar gerçekten değerlerini bilelim bir hafta kaldı akışına bırakalım bide bu günde bitti kaldı 6 gün :)

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Çok heyecanlanmamak lazım, Microsoft bu ubisofttan sonraki en fiyasko firma gözümde

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
7 gün 42 dakika. 42 dakikayı böl ikiye kaç yaptı, 21 yaptı bu da mı tesadüf...

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve ogzhnoTr

Üst Alt