Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
İkinci videodaki action center çok kullanışlı inşallah öyle birşey olur
harbidende çok kullanışlı görünüyor gelse süper olur :eller: birde androidlerde olan bütün uygulamaları tek hamlede kapatma komutu gelse birde sony ve htclerde olduğu gibi ekstra güç tasarrufu gelse bu sistemin tadından yinmez :eller:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

Serhan

Serhan

Üye
2. Videodaki action center için ben konu açmıştım :D

ON9

ON9

Üye
Herkes windows ta İE den çok şikayetçi insanlar İE yi chorome u indirmek için kullanırdı sadece. Acaba MS bunu gördü ve en baştan bir tarayıcı mı yapacak. Klasik İE ye veda ediyor olabiliriz. Biliyorsunuz yavaşlığı ile ünlüdür. Ciddi teknoloji sitelerinde sürekli eleştirilirdi ve en baştan bir tarayıcı yazılması tavsiye edilirdi MS ye. Belkide bu işi yapıyorlardır şu an. Bekleyip göreceğiz. Sonuçta W10 için şimdiye kadar ki tüm windowslardan farklı olacak ve yeni bir dönemin kapılarını aralayacak bu sistem diyorlardı. Bakalım... @papakudioflu
Bence ie nin yavaşlığı şu anda sadece capslerde kaldı. Faal olarak kullanıyorum ve bing le birlikte bence hem surf hem de arama hızı ve istenileni bulma olasılığı açısından chrome ve yandex'e fark atıyorum. Diğerlerini kaldırdım ben gerisini siz düşünün.
8.1 kullanıcılarına kesinlikle ücretsiz vermeliler. Vereceklerde. 8.1 in sevilmeyen çok eleştrilen yönlerini kaldırıyorlar win10 ile. Paralı yaparlarsa millet win7 ye geçer valla korsan morsan olsa bile geçer. Win 10 u ben win7 sahiplerine uygun bir fiyatla yükseltme imkanı tanısalar süper olur.
Windows Vista yı unuttuysan yüreğin kurusun Ben laptop aldığımda 7 yoktu ki

• Beğen
Tepkiler: hakimnokta
Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Aslında hiç kullanmadım windows sistemli telefon ama windows 10 çıkınca kullanmayı düşünüyorum.

Rainesto

Rainesto

Üye
harbidende çok kullanışlı görünüyor gelse süper olur :eller: birde androidlerde olan bütün uygulamaları tek hamlede kapatma komutu gelse birde sony ve htclerde olduğu gibi ekstra güç tasarrufu gelse bu sistemin tadından yinmez :eller:
Aynen kardeşim. Sistem benim için yeterli şuan İe de düzelmeler bide bunlar gelse daha ne isterim :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: byibo, suyunsesi ve Nextman
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, suyunsesi, Nextman ve 1 kişi daha
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Üstteki ekran görüntüsü Joe Belfiore'un Teched Europe sunumunda. 26. Dakikada telefonun başlat ekranına dikkat edin.

...decode...

...decode...

Üye
olacak olacak bu iş :eller:

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Ben hiç beğenmedim:-(
Konseptler kat kat daha iyi ama neyse yani çok eski sürüm yazıyor zaten.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Umalım ki final sürümünde kutucuklar transparan olur. Boyle olursa pek bir anlamı olmaz arkaplan belirlemenin.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
...decode...

...decode...

Üye
Tabi Live Tilelar transparan değil. Zaten sağ üst köşede de belirtiliyor erken bir sürüm olduğu.
Abi daha çok zaman var açıkçası Windows 10 for Phones hakkında konuşmak için, zaten şu ekran görüntüsü belki de eldeki en net sızıntı sanırım şu ana kadarki, o da erken bir sürüm ama kafada bir fikir oluşturur muhakkak. Ben şahsen Live Tile'ları da transparan yapacakları düşüncesindeyim.

dakamon

dakamon

Üye
Acaba o gördüğümüz ana ekran değilde bir ara geçiş ekranı olabilir mi? Mesela kameradayken lensleri seçerken bir kısım açılıyor buda one note için açılan bir araçlar penceresi yada ilgili uygulamalar sekmesi gibi bir şey olabilirmi.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Ben patlama efektinden şüpheliyim

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Maxicep doğru haber ulaştırmada en hızlı site. Birde üzerine bazı ufak video haberleri böyle acil paylaştıktan sonra altyazı ekleyip tekrar yayınlasa harika olurdu. Fikrimin telif hakkını istemeyeceğim söz :P :D

emz

emz

Üye
Arkadaşlar neden konunun ismi değişti? Üç gündür bakamıyordum neler oldu ? Birisi kısaca yazabilir mi?

Üst Alt