Sensation
Emekli Yönetici
21 Ocakta, Phone Insider uygulaması ile daha fazla bilgi vereceklermiş. Ser verip sır vermiyorustam mevzuyu tam anlayamadım bu elemanlar ne kurmuş şimdi? 1/21 neyi temsil ediyor?

21 Ocakta, Phone Insider uygulaması ile daha fazla bilgi vereceklermiş. Ser verip sır vermiyorustam mevzuyu tam anlayamadım bu elemanlar ne kurmuş şimdi? 1/21 neyi temsil ediyor?

Gabriel'i boşver Mary ile coşuverEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

O zamanGabriel'i boşver Mary ile coşuverEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Win 10 un prv sürümünün ayın 20 si gibi falan vermesi ihtimalinin kuvvetlendiği konuşuldu. Olay tamamen buOlayı kaçırdım özetler misiniz![]()

Ne 20 mi ? Ben 19'unda verecekler diye bekliyordumWin 10 un prv sürümünün ayın 20 si gibi falan vermesi ihtimalinin kuvvetlendiği konuşuldu. Olay tamamen bu![]()

Başım ağrıyor zaten. Ne vuruyorsun parmak kadar çocuğa. Oturur ağlarım bak

Burada atraksiyon bitmez. Sürekli heyecan vardır. Gdr ler olsun, Ana sürümler olsun hep hareketli olur.Wp nin en sevdiğim yanı bu hep bir umut![]()

Aynen ya uygulamaya girmeden okuma olursa mükemmel olur. Trip falan yemem artık. Bak Microsoft sevgilileri ayırma bi güzellik yapAynen biraz kaçırmış. Bildirimdeki yazıların genişletilmesi kesinlikle gelmesi lazım. Okumak için illa uygulamaya girmek gerekiyor.

Programı herkesin kullanacağı soyleniyorsa onizleme durumu var o zaman
Arkadaşlar coşmayın yav. Daha bu bir ön izlemenin ilk hali, kim bilir buna daha ne eklemeler gdr ler geliştirmeler vs. olacak. Biz kuş halini kullanacağız belkide. Yani şimdiki halinden çokta fazla bir değişim beklemeyin. Bence ilk alacağımız WP10 ön izlemesi aslında yeni tamamlanmış WP81 in ta kendisi olacak. Sistemsel ve görsel epey bir yenilik gelmedikçe aslında isim değiştirmenin bir anlamı yok. WP10 yerine WP8.2 de denebilirdi. :P O yüzden abartmayalım ki "Bu ne yaaa hiç bir değişiklik yok" demeyelim.