Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
ustam mevzuyu tam anlayamadım bu elemanlar ne kurmuş şimdi? 1/21 neyi temsil ediyor?
21 Ocakta, Phone Insider uygulaması ile daha fazla bilgi vereceklermiş. Ser verip sır vermiyor :)

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl ve ogzhnoTr

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi

Gabriel'i boşver Mary ile coşuver
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: sazobalı, Sensation ve bulutsuzgece
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Preview for developers güncelleme kontrolü yapamıyor.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
"Çin Yılbaşından önce pek çok soru işareti açıklığa kavuşacak" gibi bir açıklama yapmıştı Belfiore.
Çin Yılbaşı 19 Şubat'a kadar Preview'i verirler belki... :eller:

• Beğen
Tepkiler: hakimnokta, ogzhnoTr ve Sensation
dakamon

dakamon

Üye
Ulan komplo teorisyenleri gibi olduk :D

• Beğen
Tepkiler: ON9, hakimnokta, Rainesto ve 2 diğerleri
Nirvana92

Nirvana92

Üye
yeni çin yılından esenlik mutluluk sağlık ha bide wp 10 bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: ON9, hakimnokta, Aybin.Kilic ve 2 diğerleri
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Olayı kaçırdım özetler misiniz :)

• Beğen
Tepkiler: hakimnokta
nigzes1907

nigzes1907

Üye
Wp nin en sevdiğim yanı bu hep bir umut ;)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Wp nin en sevdiğim yanı bu hep bir umut ;)
Burada atraksiyon bitmez. Sürekli heyecan vardır. Gdr ler olsun, Ana sürümler olsun hep hareketli olur.
Aslında bu bizim için avantaj. Diğer işletim sistemleri sadece optimizasyon için uğraşırken bizler yenilikler ile heyecanlanıyoruz:)

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Hiç özellik veya screenshot sızmadı. Bu sefer bizi ne bekliyor çok merak ediyorum.
Bence W10 ya bomba olacak ya bomba olacak. Umarım bomba gibi düşer ve 9,2 tey tey şiddetinde bizi halaydan halaya sürükler yada kötü ihtimal bizi arabeske bağlatır.

• Beğen
Rainesto

Rainesto

Üye
Bu 4.4 ve üzeri androidlerde bildirim panelindeki wifi vs. Gibi kutucukları çevirince başka bir işe yarıyor ya bu özelliği çok seviyorum bizim live tilelarde böyle olsa tadından yenilmez mesela müzik live tilesinin çevirince bu durdurma oynatma vs. Gibi butonlar gelse çok kullanışlı olur

• Beğen
zaakaan

zaakaan

Üye
Uygulama listesinin değişme ihtimali var mı? Symbian benzeri bir dizilişte olsa fena olmazdı mesela. (Benim için en azından. :) )

pirenuri

pirenuri

Üye
Aynen biraz kaçırmış. Bildirimdeki yazıların genişletilmesi kesinlikle gelmesi lazım. Okumak için illa uygulamaya girmek gerekiyor.

Aynen ya uygulamaya girmeden okuma olursa mükemmel olur. Trip falan yemem artık. Bak Microsoft sevgilileri ayırma bi güzellik yap :)

zbahadir

Üye
Programı herkesin kullanacağı soyleniyorsa onizleme durumu var o zaman

Arkadaşlar coşmayın yav. Daha bu bir ön izlemenin ilk hali, kim bilir buna daha ne eklemeler gdr ler geliştirmeler vs. olacak. Biz kuş halini kullanacağız belkide. Yani şimdiki halinden çokta fazla bir değişim beklemeyin. Bence ilk alacağımız WP10 ön izlemesi aslında yeni tamamlanmış WP81 in ta kendisi olacak. Sistemsel ve görsel epey bir yenilik gelmedikçe aslında isim değiştirmenin bir anlamı yok. WP10 yerine WP8.2 de denebilirdi. :P O yüzden abartmayalım ki "Bu ne yaaa hiç bir değişiklik yok" demeyelim.

Windows 8.1 ile 10 arasında görsel olmasa da çok büyük yapısal farklar var. Bu da WP10 daha işlevsel bir altyapı sunacağı anlamına geliyor. Çok daha mağazada kaliteli uygulamalar görmemiz mümkün olacak.

Ayrıca Windows 10 ile tüm platformlarda tek Windows kullanılacağını da unutmamak lazım. Bir uygulamayı satın aldığımızda tüm cihazlarımızda kullanma imkanımız olacak. Hem uygulama geliştirme aşamasında daha fazla kolaylık sağlayacak mağaza ürünlerinde çok hızlı bir şekilde artış görülebilir.

Bu aslında çok önemli bir adım demek. :)

• Beğen
Tepkiler: nigzes1907 ve ON9

Üst Alt