hajkhanx33
Üye
yok bende bırzamanlar wp kullanıodum ondan dedım şimdi saymıorum banane cınımŞaşafak karanlık desek daha kolay olursaymayın saymayın

yok bende bırzamanlar wp kullanıodum ondan dedım şimdi saymıorum banane cınımŞaşafak karanlık desek daha kolay olursaymayın saymayın

Bu sefer güncelleme gelir gelmez yükleyip sonradan hata veya batarya sıkıntısı çıktığında ki pişmanlığı yaşamak istemiyorum. O yüzden sabredip yükleyenlerin yorumlarından bakacağım. Herkes böyle yaparsa tabi kimse yükleyemez. .d
, ne olduğuna bakmadan geleni yüklüyorum gideni yüklüyorum , sonuçta onca güncelleme yükledi, sistem ne çakıldı ne de sorun çıkarttı, gözüm kapalı yüklerim 
Etkinliği telefondan izleyebilecek miyiz peki?O saatlerde büyük ihtimal işte olacağım da
Full İngilizce olup hiç bir şey anlamayacağıma rağmen gene izlicem .dEtkinlik internetten de canlı olarak yayınlanacak. (21 Ocak 2015 / Saat:19:00)
Eğer bağlantınız iyi olursa izleyebilirsiniz diye tahmin ediyorum.
Linke tıklayın gençler![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@papakudioflu @Nextman @Sensation @Mr.H
Ooo countdown alırım bi dalEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Akşam saatine denk gelmesi çok iyi, işi güç derken sabah saatine denk gelseydi herkes takip edemezdi bizde.
Geri sayımı görünce elim ayağım dolaştı forumda rastgele şeylere basıyorumEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

telefonumu ayın 21'i için kobay olarak denemeye hazırlıyorum![]()
![]()

Yeni konu açılıp, geçen seferki gibi görsellerle anlatılır.Maxicepten canlı anlatım olsa dadından yinmez
Maxicepten canlı anlatım olsa dadından yinmez

Finallerin bittiği tarih ve rahat rahat keyifle izlerim artıkEtkinlik internetten de canlı olarak yayınlanacak. (21 Ocak 2015 / Saat:19:00)
Eğer bağlantınız iyi olursa izleyebilirsiniz diye tahmin ediyorum.

Bakarsınız Maxicep'ten canlı izleme imkanı da olur![]()
Abi şu geri sayımın bi benzerini de wp genel bölümüne koyalım her seferinde linke tıklamayalımBakarsınız Maxicep'ten canlı izleme imkanı da olur![]()
reklamların birini kaldırıverin
en üstteki yes diyen senmisin??Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız