tanımıyorum??en üstteki yes diyen senmisin??

Fiballerden 2gun önceFinallerin bittiği tarih ve rahat rahat keyifle izlerim artık![]()

Bende güncelleme göstermiyorGüncellemeyi yaptım. Boş bir güncelleme galiba

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Son duruma bir göz atalım![]()
21 saat bu da mı tesadüfEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Güzel konseptSanki hoş olmuş görüntüsüLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sanki hoş olmuş görüntüsüLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Aynen biraz kaçırmış. Bildirimdeki yazıların genişletilmesi kesinlikle gelmesi lazım. Okumak için illa uygulamaya girmek gerekiyor.Şeffaflık olayını biraz abartmış sanki
Onun dışında güzel bir tasarım![]()
Sizce wp 10 mobile ile xbox muzik ve videoda tasarım anlamında bir değişiklik olacak mı ?
Kullandığı yazı karakterleri ufak ve çok güzel olmuş. Şeffaf lık konusuna gelecek olursam hakikaten fazla kaçmış. Klasörler görünmez hale gelmiş ve bana nedendir bilinmez ios u hatırlattı :/Şeffaflık olayını biraz abartmış sanki
Onun dışında güzel bir tasarım![]()
Konseptleri neden hep 920'm üstünde yaparlar anlamıyorum. Beni gıcık ediyorlar.Sizce wp 10 mobile ile xbox muzik ve videoda tasarım anlamında bir değişiklik olacak mı ?[/QUOTE
Ben de aynı fikirdeyim kardeşim w10 ile gelecek Amirali bekliyorum. Olmadı 920'ye devam kırılana kadar.Yaza doğru w10 fu ll sürüm birde lumia 1030 yada 1530 gelsin'de bende bir dal lumia alayım.