Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Yaza doğru w10 full sürüm birde lumia 1030 yada 1530 gelsin'de bende bir dal lumia alayım.

• Beğen
Tepkiler: ON9

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son duruma bir göz atalım :eller:

Ekli dosyalar

ON9

ON9

Üye
Finallerin bittiği tarih ve rahat rahat keyifle izlerim artık :D
Fiballerden 2gun önce :(
Şu Açık öğretim sınavları hep önemli güncellemeler ile paralel haftalara denk geliyor galiba

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Güncellemeyi yaptım. Boş bir güncelleme galiba

suyunsesi

suyunsesi

Üye
21 saat bu da mı tesadüf
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Geri sayıma her baktığımda ben.

• Beğen
Tepkiler: Bay H ve bulutsuzgece

akdel094

Üye
arkadaşlar kendinizi neden bu kadar strese sokuyorsunuz bosverin telefonunuzun keyfini cikarin ha 3 5 ozellik gelmis ha gelmemis hadi 8.1 kullanılmayacak kadar kötü olsa anlarım da :)

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Sanki hoş olmuş görüntüsü

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve SamilGoktas
dücane

dücane

Üye

• Beğen
Tepkiler: hakimnokta
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606 ve hakimnokta
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ben beğenmedim şu anki erişebilirlik ozelliklerinde olan yüksek karşıtlık mı ne o seçenek seçilmiş gibi duruyor

• Beğen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Şeffaflık olayını biraz abartmış sanki :hmmm
Onun dışında güzel bir tasarım :oke:
Aynen biraz kaçırmış. Bildirimdeki yazıların genişletilmesi kesinlikle gelmesi lazım. Okumak için illa uygulamaya girmek gerekiyor.

• Beğen
braayn

braayn

Üye
Sizce wp 10 mobile ile xbox muzik ve videoda tasarım anlamında bir değişiklik olacak mı ?

• Beğen
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Sizce wp 10 mobile ile xbox muzik ve videoda tasarım anlamında bir değişiklik olacak mı ?

Bence ilk güncellemede belki olmaz ama sonraki geliştirmelerde köklü değişiklikler olacaktır

• Beğen
ON9

ON9

Üye
Şeffaflık olayını biraz abartmış sanki :hmmm
Onun dışında güzel bir tasarım :oke:
Kullandığı yazı karakterleri ufak ve çok güzel olmuş. Şeffaf lık konusuna gelecek olursam hakikaten fazla kaçmış. Klasörler görünmez hale gelmiş ve bana nedendir bilinmez ios u hatırlattı :/
Zahmet olmazsa yapsınlar artık adam gibi bir medya oynatıcı
Sizce wp 10 mobile ile xbox muzik ve videoda tasarım anlamında bir değişiklik olacak mı ?[/QUOTE
Konseptleri neden hep 920'm üstünde yaparlar anlamıyorum. Beni gıcık ediyorlar. ;)
Yaza doğru w10 fu ll sürüm birde lumia 1030 yada 1530 gelsin'de bende bir dal lumia alayım.
Ben de aynı fikirdeyim kardeşim w10 ile gelecek Amirali bekliyorum. Olmadı 920'ye devam kırılana kadar.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
ustam mevzuyu tam anlayamadım bu elemanlar ne kurmuş şimdi? 1/21 neyi temsil ediyor?

Üst Alt