Bakalım ben ms ve wp den hala umutlu olan tayfadanım. Sistemi sevdim çünkü. Seneye ms için zirve senesi gibi geliyor. Bakalım win 10 neler kazandıracak ama ben çok büyük geliştirmeler olduğuna eminim. Umarım beklediğimize değer.

Bi sene öncede aynı şeyi söylüyorduk. Her sene bir sonraki sene için aynı şeyi söyledik

Sadece geçen sene ile karşılaştırsan bile yeter. O sadece hesap makinesi görevi gören sistemde şu an kullandığın sistem bir mi yani senin gözünde? Adamlar tamam hızlı değiller ama gelişiyorlar. Diğerleri de boş durmuyor ama büyük sistem atlamaları ile yetişecekleri kesin. Ve bu gerçekten büyük bir değişim. Ayrıca uygulamalar konusunda da büyük gelişmeler yaptılar. Bizlik değil ama kolaylıklar oldu. Devamı gelecektir. Ben ümitliyim![]()
Zaten ms sistemdeki eksikleri gidersinler şuanki donanımla bile bu cihazlar birçok kullanıcıyı memnun eder.Aynen 8.0'dan 8.1'e önemli yol katettiler.
Ancak hala eksikleri çok.
İnşallah onları da W10 ile hallederlerse süper olacak.
Aynen 8.0'dan 8.1'e önemli yol katettiler.
Ancak hala eksikleri çok.
İnşallah onları da W10 ile hallederlerse süper olacak.
Ya bizde sadece 'isim değişmiş ya' algısı oluşturan bir güncelleme olursa ne olacak
bende wp ye gönül vermiş bir insan olarak bunu sorgulama ihtiyacı duyuyorum. Koru korune bir sisteme bağlanmak istemiyorum bu kötü bir şey. Sonuçta para veriyorum verdiğim paranın karşılığını ne kadar alıyorum bunu takip ediyorum. Verilen sözleri takip ediyorum. Ben 8.0 ile 8.1 arası farkın az olduğunu söylemiyorum diyorum ki her sene bir sonraki sene ep nin yılı wp coşturacak diyoruz ama her sene unutuluyor adınsan söz ettiremiyor. Ms wp den çok ios ve androidte adını duyurur oldu. İosa office verdi bir hafta konuşuldu. Yeni uygulamalar yaptı wp haricinde her sistem konuşuldu. Bileklik çıkardılar wp yine yok. Hatta o bilekliğin wp de çalışmadığını sana bir ton insan olduğunu da idda ediyorum. Bırakın bunu wp nin varlığından haberi olmayan akıllı telefon kullanan bir suru insan var. Haberi olanlarda wp diye değil lumia diye biliyor. Bu algıda diğer firmaların yanaşmasını engelliyor mesela. Konuştukça konuşuruz bu konuda burada. Konu çetrefilli iki senedir de kullanıyorum e haliyle deneyim fazla. Hatta bir çok kişiye Lumia aldırttığımda oldu. Microsoftun artık hepimizi heyecanlandıracak hatta ve hatta diğer platformu kullananları da ya bizde bu sisteme geçelim dedirtecek şeyler yapması lazım. Yoksa anca yüzde 15 lerde 13,lerde gezer durur pazar payında. İnsanlar androide ios a doyuyorlar boyle bir zamanda fark yaratması lazım. Son tren de kaçmadan.Halledemezlerse?Ya bizde sadece 'isim değişmiş ya' algısı oluşturan bir güncelleme olursa ne olacak
bende wp ye gönül vermiş bir insan olarak bunu sorgulama ihtiyacı duyuyorum. Koru korune bir sisteme bağlanmak istemiyorum bu kötü bir şey. Sonuçta para veriyorum verdiğim paranın karşılığını ne kadar alıyorum bunu takip ediyorum. Verilen sözleri takip ediyorum. Ben 8.0 ile 8.1 arası farkın az olduğunu söylemiyorum diyorum ki her sene bir sonraki sene ep nin yılı wp coşturacak diyoruz ama her sene unutuluyor adınsan söz ettiremiyor. Ms wp den çok ios ve androidte adını duyurur oldu. İosa office verdi bir hafta konuşuldu. Yeni uygulamalar yaptı wp haricinde her sistem konuşuldu. Bileklik çıkardılar wp yine yok. Hatta o bilekliğin wp de çalışmadığını sana bir ton insan olduğunu da idda ediyorum. Bırakın bunu wp nin varlığından haberi olmayan akıllı telefon kullanan bir suru insan var. Haberi olanlarda wp diye değil lumia diye biliyor. Bu algıda diğer firmaların yanaşmasını engelliyor mesela. Konuştukça konuşuruz bu konuda burada. Konu çetrefilli iki senedir de kullanıyorum e haliyle deneyim fazla. Hatta bir çok kişiye Lumia aldırttığımda oldu. Microsoftun artık hepimizi heyecanlandıracak hatta ve hatta diğer platformu kullananları da ya bizde bu sisteme geçelim dedirtecek şeyler yapması lazım. Yoksa anca yüzde 15 lerde 13,lerde gezer durur pazar payında. İnsanlar androide ios a doyuyorlar boyle bir zamanda fark yaratması lazım. Son tren de kaçmadan.
Aslında buna körü körüne sarılmak denemez.
Sadece kullandığın sistemden umutlu olmak ve bu umutla severek kullanmaya çalışmak denebilir.
W10 ile masaüstü ve mobil sistemlerin büyük oranda birleşmesi ve ortak yapıya kavuşması sağlanacak.
Mobil platformdaki sistemin tamamen olmasa da masaüstündekine benzer yapıya kavuşacak olması nedeniyle, isim değişikliğinden ziyade köklü değişiklikler olacaktır diye tahmin ediyorum.
Şu an aşırı övmek ne kadar yanlışsa, aşırı eleştirmek de o kadar yanlış.
Süreç yavaş olsa da emin adımlarla ilerliyor.
belli çerçevelerde eleştiren herkese saygı göstermek zorundayız. Yoksa o zaman bunlar koru körüne bağlanmış derler bizim için. Zaten oyle bi iki aydır kullanıp yada hiç kullanmayıp gelip burada ahkam keserek eleştirenleri ayırıyorum. Onlara fırsat dahi verilememli.
Windows 10 ile ciddi şeyler yapılacağını umuyorum. Ancak depremin bir gerçek şiddeti birde hissedilen şiddetli olduğu gibi bu programlarda da bir gerçek değişim birde görünen değişim var. Sistemin alt yapısında belki inanılmaz ölçekte büyük değişimler olacak ancak görüntüde belki bize bunların yansıması daha uzun zaman alacak. Bence Windows 10 ile ciddi bir değişim olacak ancak bu ciddi değişimin ilk önce zeminden başlayacağını düşünüyorum. Yani sistem alt yapısı olarak. Görünürde bize yansımasının da daha uzun bir süreçte olacağını sanıyorum. Özetle arkadaşlar bence Windows 10 un bize büyük değişikliklerinin görülür şekilde yansımasının uzun süreceğini tahmin ediyorum. Ön izlemesini önümüzdeki yılın ortalarında alabilsek bile tadını çıkarmaya ancak 2015 sonlarında biraz biraz başlarız diyorum.
Ben de bunu anlamıyorum. Android 5.0 çıktı 5.1 de yakında gelecekmiş. Peki o Android 5.0 kaç yıldır bekleniyor haberiniz var mı? Android 4 çıktığında 2011 yılında Android kullanıcıları şunu söylüyordu;Android 5 çıktı ve 5.1 çok yakında gelecekmiş. İşte ben buna sinir oluyorum adamlar almış başını gidiyor biz daha seneye, öbür seneye, 10 sene sonraya atılıyoruz. 8.1 ile çok şey geldi ve değişti ama değişen şeyler çok basit ve kısa sürede hallede bilenecek şeyler. Mesela action center iyi güzelde çok özensiz. Ve ses ayarı falan deneyimli bir geliştirici için çok kısa sürede yapılabilir şeyler.
Wp nin arkasında küçük bir firma olsa tamam adamların kapasitesi bu kadar daha fazlası yada daha hızlısı belki imkanlarının kısıtlı olmasından mümkün değil deriz. Ama Microsoft en zengin en deneyimli en çok imkanı olan kocaman firmalardan birisi ve bu yaptıkları kapasitelerini göz önünde bulundurarak bakarsak çok çok kötü ve yetersiz.
Mesela VW bir silecek veya bir yan ayna için 1 sene gerekir mi?
Microsoft bizi kandırıyor arkadaş ben Wpyi ve ara yüzüne hasta birisiyim ama artık ne diyeceğimi bilmiyorum ben bunlara.

Ben de bunu anlamıyorum. Android 5.0 çıktı 5.1 de yakında gelecekmiş. Peki o Android 5.0 kaç yıldır bekleniyor haberiniz var mı? Android 4 çıktığında 2011 yılında Android kullanıcıları şunu söylüyordu;
"Yakında Android 5 gelicek bütün cihazlar uçacak"
Hoş ben bir türlü şu Z1'i uçuramadım ya neyse![]()
gercekleri ortmek gibi amacim yok ama farkli gercekleri de gormelisin diyorum. mesajlarina bakilirsa Android kullanmamişsin. Ben 2009 yilinda 1.6 cupcake ile bşladim şu anda 4.4.4 Z1 kullaniyorum. Emin olun Lumia 925'in Wp 8 ile verdigi pürüzsüz ve sorunsuz kullanimi vermiyor.Tamamda Androidde 4.1, 4.2, 4.3, 4.4 gibi şeyler geldi. Bize ne geldi? Wp8.0 update 1, 2, 3 ve şimdi wp8.1
Ve değişen çokta çok bir şey yok yani iki sistemdede. Wp 8.1 büyük bir güncelleme doğrudur ve bir gelenlere bir bakalım: Action center, File manager, ses ayarlama falan filan. Ehh bunlar Symbian zamanlarında bile olan özellikler. Androidde yavaş gelişiyor diyorsunuz ama Android 4.0 ile yapmış bile o Wpnin birtürlü yapamadığı sıçramayı. Androidin o kadar hızlı gelişme ihtiyacı yok Wp ninde o kadar yavaş olma lüksü yok.
Tamam ben dediğim gibi wpnin ara yüzünü falan çok seviyorum ama bu gerçekleri örtmek için bir sebep değil.
Bende 2 yıldır L920 kullanıyorum eksiklerine rağmen wp yi ve cihazımı seviyorum ve çok yakında dikkat çekecek gelişmeler olacaktır eminim.yaklaşık 2 yıldır 920 kullanıyorum.wp10 dan çok umutluyum..umarım beklentilerimi karşılar..200 kişinin çalıştığı bir yerde tek ben varım wp kullanan..ve adamlar her gün beni eziyorlar..wp 10 ile ben onları etkileyemezsem galiba onlar beni etkileyecek...
gercekleri ortmek gibi amacim yok ama farkli gercekleri de gormelisin diyorum. mesajlarina bakilirsa Android kullanmamişsin. Ben 2009 yilinda 1.6 cupcake ile bşladim şu anda 4.4.4 Z1 kullaniyorum. Emin olun Lumia 925'in Wp 8 ile verdigi pürüzsüz ve sorunsuz kullanimi vermiyor.