Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Ben en son verilen görselleri beğendim . Özellikle bildirim merkezi gerçeğe çok yakın .

dakamon

Üye
Wp li olmak az ile yetinmeyi bilmektir.

Tepkiler: man20

skynet

Üye
Şimdi 21 de ön izleme gelecekmi yoksa sadece yeniliklerden mi haberdar olacağız ?

Şimdi 21 de ön izleme gelecekmi yoksa sadece yeniliklerden mi haberdar olacağız ?
21. de tanıtım yapılır. Peşine Gdr2 gelir. Şubat -Nisan arasında da belki betayı verirler gibime geliyor (Kendi düşüncem bu yönde)

Tepkiler: suyunsesi ve skynet

dakamon

Üye
O degilde bu fotolari goren android kullanan abim, ne oldu simdi bu mu win10 ne degisti diye hakli bir.soru soruyoe. Ne yenilil var diyor. Cevap veremiyorum versem piskinlikten baska bir sey olmayacak çünkü. Getireikleri sey olmasi gereken ve diger sistemlerde onceden beri olan şeyler

Sensation

Emekli Yönetici
Umarım sahtedir W10 görüntüleri.

Tepkiler: dücane ve Rainesto
Onlarda ki güncellemeler stabilize için. Bizde ise sistem geliştirme için. Bizde aksiyon bitmez. Ayrıca daha sırada Cortana var. O gelince sen dalga geçersin.

Bay H

Üye
    Konu Sahibi

Ben yönetici değilim, eğer sadece yöneticilerin görselleri gözükmüyorsa benim paylaştıklarımın gözükmesi gerekli normalde
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Uygulamada genel bir problem vardır büyük olasılık ile.

Ekli dosyalar

Tepkiler: emz

ogzhnoTr

Üye

Ek ile paylaşılanlar gorunmuyor

Şu sistemi artık siyahlıktan kurtarsınlar. Ayarlar ekranı hala siyah. @bulutsuzgece hocam sitenin mobil sürümünde rahatsız edici bir reklam var. Tam ortada çıkıyor ve zor kapatılıyor. @Ozan

Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Aynen sitenin mobil sürümünde sinir bozucu bir reklam var

Yine ne varsa çinlilerde var. Adamlar işi gücü bırakıp sızıntı yapıyor bu sefer onlar bile gecikti

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Görsellerin devamı gelecek sanırım. Bakalım yarına kadar neler göreceğiz.

Arkadaşlar yorumlara "ek" olarak koyulan resimler Maxicep WP uygulamasında görünmüyor.
Ancak link olarak eklenen resimler görülebiliyor.

Ek olarak resimlerin görülebilmesi için gerekli izinlerin sağlanması ve @kesasd arkadaşımız tarafından uygulamanın güncellenmesi gerekli.
Şu an için yapacak bir şey yok.