Windows 10 Windows 10 kurunca bilgilerim silinir mi

Sponsorlu Bağlantılar

snapdroid

snapdroid

Üye
    Konu Sahibi
Windows 10 kurunca bilgilerim silinir mi
Sa. Maxicep 2. Anketten win 10 pro çıktı. Allah razı olsun. Soruya dönersem : windows 10 kurunca programlar hdd c ve e deki resimler silinir mi ? Bide sistem kadar veya hızlanır mı?

Win7 >10
İ3 2330m
Nvidia 520m
4gb ram
500gb hdd

Cadillac34

Üye
Harddisk sürücüsü hariç diğer sürücülerdeki bilgiler silinir. Silinmeden önce sistem yedeği almalısınız. Bunun için;
Denetim Masası >> Sistem ve Güvenlik >> Yedekleme ve Geri Yükleme >> Bilgisayarı yedekle seçeneğini seçip bilgileri, verileri ve sistemi yedekleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: snapdroid
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
As HDDyi Biçimlendirmezsen Gitmez Olanın Üzerine Güncellediğinde Eski Dosyaları Windows Old Diye Atar.Ama Tüm Dosyalarını Yedekleyip Format Atarsan Çok Daha Sağlıklı Olur

• Beğen
Tepkiler: snapdroid
snapdroid

snapdroid

Üye
    Konu Sahibi
Harddisk sürücüsü hariç diğer sürücülerdeki bilgiler silinir. Silinmeden önce sistem yedeği almalısınız. Bunun için;
Denetim Masası >> Sistem ve Güvenlik >> Yedekleme ve Geri Yükleme >> Bilgisayarı yedekle seçeneğini seçip bilgileri, verileri ve sistemi yedekleyebilirsiniz.
Yeni e sürücüsü fazladan olan bi sürücüm bundaki bilgiler silincek. Bende bunları c (sistem kurulu sürücü ) buna atarsam program felan resim kaybetmezmiyim.

Cadillac34

Üye
Senin bilgisayarındaki E sürücüsü Harddiskin sürücüsü mü?

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Harddiskin C ve D diye ayrılmış ise bütün dosyalarını D diskine kopyalayıp C'ye format atabilirsin
Sanırım senin disk C ve E olarak ayrılmış. Formatı kendin mi atacaksın?

snapdroid

snapdroid

Üye
    Konu Sahibi
As HDDyi Biçimlendirmezsen Gitmez Olanın Üzerine Güncellediğinde Eski Dosyaları Windows Old Diye Atar.Ama Tüm Dosyalarını Yedekleyip Format Atarsan Çok Daha Sağlıklı Olur
Harddiskin C ve D diye ayrılmış ise bütün dosyalarını D diskine kopyalayıp C'ye format atabilirsin
Sanırım senin disk C ve E olarak ayrılmış. Formatı kendin mi atacaksın?

Ben format atmicamki. Elime çekilişten win 10 pro çıktı. Win7 nin yerine win 10 kurmak istiyom. Anlamadıysan hani telefonu güncellersinya android 6 yan 7 ye formasız öyle yapmak istiyom. Evet c ve e
Ben format atmicamki. Elime çekilişten win 10 pro çıktı. Win7 nin yerine win 10 kurmak istiyom. Anlamadıysan hani telefonu güncellersinya android 6 yan 7 ye formasız öyle yapmak istiyom. Evet c ve e
Not : iso veya cd deil

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Yükseltmede Sorun Olmayabilir Ama İşini Garantiye Al Yinede

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Anladım. Bunun için Windows 10 yükseltme aracını kullanabilirsin ama ben tavsiye etmem. Temiz kurulum yapmanı tavsiye ederim. Ama sen istesen de istemesen de iso dosyasını indireceksin. Başka türlü win10 kuramazsın ya da yükleyemezsin. Sana tavsiyem verilerini e'ye aldıktan sonra iso dosyasını usb ile boot edip c'ye temiz kurulum yapman

snapdroid

snapdroid

Üye
    Konu Sahibi
Anladım. Bunun için Windows 10 yükseltme aracını kullanabilirsin ama ben tavsiye etmem. Temiz kurulum yapmanı tavsiye ederim. Ama sen istesen de istemesen de iso dosyasını indireceksin. Başka türlü win10 kuramazsın ya da yükleyemezsin. Sana tavsiyem verilerini e'ye aldıktan sonra iso dosyasını usb ile boot edip c'ye temiz kurulum yapman

Teşekkürler. Benim sistem gereği yükseltme yapmam gerek. Şuan indirme aracı indiriyor. Cihaz 500gb olup c den e ye atmak 3 4 saat alacağı için yukseltcem

Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
Yükseltme yapınca her şey aynı yerinde durucak merak etme :tebessüm:

cihanata_1

cihanata_1

Üye
bir disk bö!ümünü biçimlendirerek kurarsanız biçimlendirdiğiniz bölümdeki veriler silinir:)

Üst Alt