najanaja
Üye
win8 windowblinds sorunu
sa arkadaşlar acil yardıma ihiyacım var biraz görsellik tutkunu olduğumdan pc ye windowblinds tema prosunu yüklemiştim trial süresi doldu trial reset içeriyodu uyguladım ama olmadı bende proyu kaldırdım ama şimdi pc orjinal temaya dönmüyor pencerelerin kapatma minimize düğmeleri kocaman oldu araç çubuğunda saat falan görünmüyor. windowblinds i tekrar yükledim orjinal temaya dönüp öyle kaldıracaktım ama hala trial süresi doldu deyip kullanılamıyo ben bu sorunu nasıl çözerim bu program hakkında bilgisi olan varmı? nasıl eski haline döndürebilirim pc yi anlayan biri lütfen yardım etsin. aomei backuper la yedek almıştım oda restore etmiyor o programıda çözemedim yada bu proyla yedeğimi nasıl geri yükleyebilirim.
tekrar kurdum şimdilik böyle ama yinede hepsinden kurtulup orjinal win8 görüntüsünü elde etmek istiyorum düzeltmeme yardımcı olursanız sevinirim.
tekrar kurdum şimdilik böyle ama yinede hepsinden kurtulup orjinal win8 görüntüsünü elde etmek istiyorum düzeltmeme yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleme:
peki kurtar deyince pc ilk gününe gerimi dönüyor? yani yüklediğim herşey siliniyormu? dosyalar o kadar önemli değil hepsinin yedeği varda bi sürü uygulamam oyunum var onlar gidermi acaba?