Yardım win8 windowblinds sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
win8 windowblinds sorunu
sa arkadaşlar acil yardıma ihiyacım var biraz görsellik tutkunu olduğumdan pc ye windowblinds tema prosunu yüklemiştim trial süresi doldu trial reset içeriyodu uyguladım ama olmadı bende proyu kaldırdım ama şimdi pc orjinal temaya dönmüyor pencerelerin kapatma minimize düğmeleri kocaman oldu araç çubuğunda saat falan görünmüyor. windowblinds i tekrar yükledim orjinal temaya dönüp öyle kaldıracaktım ama hala trial süresi doldu deyip kullanılamıyo ben bu sorunu nasıl çözerim bu program hakkında bilgisi olan varmı? nasıl eski haline döndürebilirim pc yi anlayan biri lütfen yardım etsin. aomei backuper la yedek almıştım oda restore etmiyor o programıda çözemedim yada bu proyla yedeğimi nasıl geri yükleyebilirim.

tekrar kurdum şimdilik böyle ama yinede hepsinden kurtulup orjinal win8 görüntüsünü elde etmek istiyorum düzeltmeme yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
sistem geri yüklemeyi dene o da olmazsa tek çözüm formatformat atmak istemezsen yan çubuktan ayarlar bilgisayar ayarlarını değiştir güüncelleme ve kurtarmadan kurtara tıkla en baştakini dene ama dosyaların da silinebilir daha önce denemedim

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
sistem geri yüklemeye bi bakayım ama format en en son düşüneceğim şey hatta hiç düşünmek istemediğim şey :) peki kurtar deyince pc ilk gününe gerimi dönüyor? yani yüklediğim herşey siliniyormu? dosyalar o kadar önemli değil hepsinin yedeği varda bi sürü uygulamam oyunum var onlar gidermi acaba?

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
sistem geri yüklemeye bi bakayım ama format en en son düşüneceğim şey hatta hiç düşünmek istemediğim şey :) peki kurtar deyince pc ilk gününe gerimi dönüyor? yani yüklediğim herşey siliniyormu? dosyalar o kadar önemli değil hepsinin yedeği varda bi sürü uygulamam oyunum var onlar gidermi acaba?
bilmiyorum daha önce denemedim ama snn dosyalarına dokunmadan sadece windows dosyalarını tekrar kuruyor diye okumuştum

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Şuan sistem geri yükleme yapıyorum ama keşke yapmayaydım diyorum şimdi :-) bu işlem kaç saat sürecek acaba baya oldu hala sistem geri yükleme işlemi başlıyor diyor sanki hiç başlamıcakmış gibi geldi :-) bu saatte uğraşmayaydım keşke :-(

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Şuan sistem geri yükleme yapıyorum ama keşke yapmayaydım diyorum şimdi :-) bu işlem kaç saat sürecek acaba baya oldu hala sistem geri yükleme işlemi başlıyor diyor sanki hiç başlamıcakmış gibi geldi :-) bu saatte uğraşmayaydım keşke :-(
hmm sistem geri yükleme 1 dk bile sürmez normalde kaç sene geri yükledin :D :D

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Büyük ihtimal işe yaramayacak zaten. Haziran sonu vardı sadece o zamanda zaten kuruluydu o pro. Ne diye yaptım ki :-)

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
snde sorun var sn format at ve birdaha tema yapma bnce bn de bir aralar uğraşıyordum aynn böyle oluyordu simgeler filan kocaman mecbur format atıyordum birkaç kere olunca bıraktım

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Sene deil ki dediğim gibi sadece haziran sonu vardı 30 haziran yaptım bence temelli kaybettim pc yi :-) acaba pc yi kapatsam tekrar açsam sorun yaparmı bunun başlayacağı yok zaten işlemi başlıyor diyor henüz başlamadı bile heralde ekran öle kaldıBen kapatıp bi şansımı deniycem :-)

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Sene deil ki dediğim gibi sadece haziran sonu vardı 30 haziran yaptım bence temelli kaybettim pc yi :-) acaba pc yi kapatsam tekrar açsam sorun yaparmı bunun başlayacağı yok zaten işlemi başlıyor diyor henüz başlamadı bile heralde ekran öle kaldıBen kapatıp bi şansımı deniycem :-)
karar snn

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
ohh be normal açıldı :D sistem geri yükleme uygulanamadı tekrar dene diye uyarı çıktı kapattım geçtim :) windowblinds hala kurulu duruyo ama simgeler düzeldi saat falanda geldi herşey normal görünüyo :) normale böle bembeyazdı dimi heryeri pencereler bu normal win8 dosya görüntüsü dimi?

teşekkürler kardeşim sistem geri yükleme yapamasakta nasıl olduysa düzeldi :) proyuda kaldırıp atıklarını sildi. win7 de ne güzel görsellik yapmıştım win8 de bi türlü beceremedim fazla seçenek yok daha yeni olduğundan heralde şimdilik böyle kullanacaz artık. hayır ne güzel görsellik yapıyolar bari şu klasör arkaplanlarını bembeyaz yapmayın tellerde de hep böle çoğu yer beyaz oluyo hiçte sevmiyorum beyazı :)

Üst Alt