Win7 kurdum Windows açılısında takılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Bellatricc

Bellatricc

Üye
    Konu Sahibi
Win7 kurdum Windows açılısında takılıyor
acılısta takılıyor ne yapmam lazım

sublieutenant

sublieutenant

Üye
çok açıklayıcı anlatmışsın, çözümünüde ben söyleyim, desteklemiyor ;)
biraz daha açık anlat, nasıl takılıyor?

Bellatricc

Bellatricc

Üye
    Konu Sahibi
Simdi Bilgisayar Casper laptop 2.20ghz islemci 4gb ram var daha önce windows home basic 64 bit kuruluydu laptopa format atılması gerekiyordu bende 32bit windows home basic kurdum ama acılmadı window başlatılıyor ekranında kalıyor

Veya Xp kurmak istiyorum ama kuruluma gelmeden mavi ekran hatası veriyo xp de kuramıyorum

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
64'Ten 32 Bite Gecmissin .. :hmmm

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
64'Ten 32 Bite Gecmissin .. :hmmm
arasında bir fark yok istediğini yükleyebilir.
donup kalması ve mavi ekran vermesi formattan önce dananımsal olarak bir sorun yaşamadıysan.
harddiskinde sorun var ozaman.
badsector oluşmuştur.

garantisi varsa garantiye gönderin. harddiskte sorun varsa değiştirip gönderirler..
ama casperlarda anakart sorunuda çok yaşanıyor. garanti durumu halleder. :oke:

delrico

delrico

Emekli Yönetici
muhtemelen harddiskten kaynaklanıyordur format atıp bidaha kurmayı dene bakalım

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
4 gb rami kullanmak istiyorsan 64 bit kuracaksın. Ayrıca Windows 7 güzel bir işletim sistemi, XP yi unut derim. Vista desen kapıdan sokma içeri :off:

Gelelim donmalara;

Sağlam kaynaktan ve "oynanmamış" işletim sistemi kurulum imajı bulmalısın. Kafasına göre hazır kurulum hazırlayan onlarca insan var. Pek itimat etme derim.

Bulamıyorsan ve bilgisayarının fabrika ayarlarına dönüşü varsa; cracksiz ve kurulumsuz sadece ****** ile ultimate e yükseltebilirsin işletim sistemini. internette araştır bulursun yada özelden mesaj at anlatayım.

Temiz bir kurulum yaptığın halde (fabrika ayarlarına dönüş ile yada başka bir imaj ile) donmalar devam ediyorsa L-lumieRe kardeşimin dediği gibi uğraşma garantiye ver.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
4 GB --> 32 biti unut

AmbaSSad0R

AmbaSSad0R

Üye
bunun nedeni basit aslında 64 bitten 32 bit işletim sistemine geçebilmen için yani format olayı için önce 64 bitle format atıyor gibi disk biçimleme alanında c biçimlendirip çık sonra win 7 32 bit dvdni tak tekrar formatı dene olacağını göreceksin ! C=

yada live cd gparted programı ile sistemi başlatıp C yi biçimlendir ! win 7 32 bit dvdni tak başla formata !

pasha14

pasha14

Üye
Windows7 kurmussan bir kez artık normal format atarak Xpye geçmen imkansız.