Win7 8024402C Güncelleme Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erkamacar

erkamacar

Üye
    Konu Sahibi
Win7 8024402C Güncelleme Hatası
PC'm Win7 Orijinal olmasına ragmen GÜncelleme Yapmıyor PC yi Bimeks den aldım. Yanında Win7 Starter Cd si verdiler. Geçenlerde Sıkıldım Starterden indirdim Ultimate YÜkledim. Oda Cok Karışıktı en iyisi Starter dedim ve Verilen CDyle Tekrar Startere geçiş Yaptım..Format attıgım için Birçok Update gitti ve update yapmak istiyorum olmuyor bu hatayı veriyor. Starteri yüklerken Lisans Anahtarı istemedi? PCmin kasasının Yan tarafında orijinaL etiket var. Microsoftun verdiği çözümde işe yaramadı . Güncellemeleri denetle derken 8024402C hatası veriyuor. Cok araştırdım ama çözümü bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum
[URL="http://img833.imageshack.us/i/updatep.png/"]Resim ufaltılmıştır. Orjinal halini görmek için buraya tıklayın (Orjinali: 1280x680 ve 691KB) Uploaded with [/URL]

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
İlgili hatayla ilgili Microsoft makalesi ;

erkamacar

erkamacar

Üye
    Konu Sahibi
Kardes o işe yaramıyor. Yukarıda belirttim zaten işe yaramadıgını. Genede saol ama varmı başka çözüm?

DSJSPextes

DSJSPextes

Üye
Win7de böyle problemler çok oluyor.Bazen internete bile bağlanamıyorsunuz vede ünlem işareti çıkıyor.

erkamacar

erkamacar

Üye
    Konu Sahibi
Peki Yardım Edemezmisin Dostum?

DSJSPextes

DSJSPextes

Üye
Büyük ihtimalle ayarları değiştirden sorununu gidereceksin.

erkamacar

erkamacar

Üye
    Konu Sahibi
Orada Pek Seçenek yok. Sadece aç kapa var birde ne zaman kendisi yüklemesi gerektiği seçenekleri var. Başka çözüm?

DSJSPextes

DSJSPextes

Üye
Tekrardan güncelleştirmeleri açmak istiyorsan

Başlat\Control Panel\System and Security\Windows Update

erkamacar

erkamacar

Üye
    Konu Sahibi
Zaten açık. Denetle diyorum ama 8024402C hatasını alıyorum ve Microsoftun verdiği çözümde işe yaramıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt