you do not .................yoo need to delete 0mb from your application ...... diye bi hata war baya bi uzun daha önce bi blakkmarketten yükledim oynadım sorunsuz tele format attım 3-4 farklı yerden inndirdim yükledim bu hatayı weriyor sebebi ?
Dosya konumunun obb/com......../main.... şeklinde olması gerek. bu oyunu kurmadım ama farklı bir oyunda obb içine klasör içinde klasör arrığımda çalışmamıştı.
Dead trigger yükledim biliyorum tarz farklı ama cok daha üstün bir oyun grafik açısından yani koskoca gameloft birde unreal oyun motoru kullanılmış yuh diyorum bu kadwr mı kötü olur
you do not .................yoo need to delete 0mb from your application ...... diye bi hata war baya bi uzun daha önce bi blakkmarketten yükledim oynadım sorunsuz tele format attım 3-4 farklı yerden inndirdim yükledim bu hatayı weriyor sebebi ?
birader iyi hosta linkten oyunu indirmemiz 5 saat surucek galiba daha part 2 ye kadar indirdim 2 parti 2 saatte indirfim daha pratik bisi yokmuydu acaba direk link verseydin falan...
indirdigimdede ins. calisir oyun basarili bi oyun paylasim icin tesekkurler
ya hafıza yok diyor ama yaklaşık 2 gb yer var niye hata veriyor yardım edin lütfen deli oldum ya 2 saattirde bekliyorum
edit: telfeon 5800 değil samsung galaxy gio tab lete yüklüyorum oyunuda