Wild Blood v.1.0.7 -süper ötesi bir oyun- SADECE GİRİP BAKIN ;)

PriZm

Üye
lisans kontrolünden sonra Gameloft yazısı çıkıyor ve oyundan atıyor..

maytrax

Üye

Arkadaş bende de Sony Ray var ama rootlu degil.Oyunu kurdum çalişiyor ama oyunda kasma yapıyor ve bir süre sonra oyundan atıyor.Telefonu yeniden başlatıyor.Rootlu yapsam bu sorunu çözermi.Diger oyunlarda da kasma oluyor.Bana yardımcı olursan sevinirim.Şimdiden teşekkürler..

- - - Eklendi - - -

Paylaşim için teşekkürler emegine saglık.Sizlerde olmasanız ne yaparız.

Konu Sahibi

rica ederim ne demek asıl sizler olmasanız yaptığımız paylaşımların bi değeri olmazda.
Saygılar

- - - Eklendi - - -

lisans kontrolünden sonra Gameloft yazısı çıkıyor ve oyundan atıyor..

oyunu çalıştırma yöntemlerindeki 3 maddeyi de uyguladınız mı ?

- - - Eklendi - - -

sdcard / Android / data / com.gameloft.android.ANMP.GloftWBHM / files /
bu şekilde yükledim ve wifi açık.. oyun loading yaptıktan sonra çıkıyor..

adımları mümkünse tekrar kontrol edin ve loading kısmı hemen biter bitmez wifiyi kapatmaya çalışın yada loadingin sonunda doğru kapatmay deneyin birde.

Oyun Unreal Engine ile yapılmış kasması çok normal eve dönünce bende yükleyip deneyeceğim
her halde telefondan kaynaklanıyor 512 ram yetmiyor galiba

- - - Eklendi - - -

eyvallah kardeş saol

Turbobit'ten hızlı indirmek için )

PriZm

Üye
512 mb ram yeterli.root lu yöntemi uygulamıştım.daha sonra tekrar rootsuz yöntemi denerim.suanlık Sd kartım dolu NBA2k13 yükledimde

hideline

Üye

Android hangi sürümü kullanıyorsun bende ics 4.0.4 yüklü. Telefonu rootlamanı tavsiye ederim zor değil nasıl yapacağını bilmiyorsan yardımcı olurum. Arka planda çalışan uygulaman çoksa o yüzden kasabilir bende kasma yok.

ahetahet

Üye
dostum ben indiremedim tel. Den girdigim icinmi acaba s3 kullaniorum...

512 mb ram yeterli.root lu yöntemi uygulamıştım.daha sonra tekrar rootsuz yöntemi denerim.suanlık Sd kartım dolu NBA2k13 yükledimde
kasmanın başka ne sebebi olabilirki ben oyunu sildim oynanmıyo doğru dürüst aynı şey fifa 12 de de oluyor oyuncuların gölgeleri falan yok normal oyunda var benim tlde bi sıkıntı var ama çözemedim bi türlü

Uruloki

Üye
Oyun güzel fakat hem kendi cihazimda hemde modifiye one x lerde kasma sorunu var keza s3 ve nexus 7 içinde geçerli bir problemmis acilen duzeltilmeli

steganos

Üye
çalışmıyo s3 de rootsuz yöntem , çalışmıyo nie yükletiosunuz arkadaş

Uruloki

Üye
Rootsuz yontemle ben kurdum ama cok kasma vardı simdi guncelleme çıkmış modlu versiyonunu bekliyorum cikinca ona gecicem

CanKartaL

Emekli Yönetici
2 linkten de indiremiyorum :S şu turbobit ve lebititten nefret ediyorum :S