oyunu indirdim ve çalışıyor fakat sanırım güncelleme gelmiş ve güncelleme yapamıyorum ve de oyunda hiç bir bölüme tıklayamıyorum güncelle butonu hariç. güncelle dediğim vakit playstore açılıyor fakat herhangi güncellemede yapamıyorum.
Kardesim simdi ben tum licence verifying files bu asamalari gectim ve ekrana kocaman wild blood yaziyor. sag altta bi yuvarlak surekli donuyor braz bekliyorum ana ekrana donup wifi kapatiyorum tekrar giriyorum ve o hala donuyo. biraz gecince de ekran siyah olup atiyo. yardim edermisinz
telefonum nexus 4 rootsuz. oyunu açtığımda checking required files diyor bekledikten sonra da You do not have enough avaialeble space on your memory card to install game........ benden telefonun içinden birkaç dosya silmemi istiyor açıkçası fakat gayet boş alan var telefonda 8 gb kadar. sorun ne yardım edebilcek var mı
slm dostum bunun yeni versiyonu çıktı biliyosundur v 1.1.1 kardeş şimdi ben indirdim bi yerden bu oyunu ama açamadım hem obb dosyasını istiyo açmak için hemde data dosyasını oda 2.200mb falan yapıyo benim hafıza 2 gb kartta okumuyo son çıkan bir kaç oyunda böle oldu hem obb istedi hem de data yı nasıl olyo buiş kardeş biliyosan bi yardım ett bu seninki sadece datayla çalıştı obb den çıkardımda bi yardım etsen biliyosan obb siz sadece datayla çalıştırmak istiyorum yeni versiyonunu
slm dostum bunun yeni versiyonu çıktı biliyosundur v 1.1.1 kardeş şimdi ben indirdim bi yerden bu oyunu ama açamadım hem obb dosyasını istiyo açmak için hemde data dosyasını oda 2.200mb falan yapıyo benim hafıza 2 gb kartta okumuyo son çıkan bir kaç oyunda böle oldu hem obb istedi hem de data yı nasıl olyo buiş kardeş biliyosan bi yardım ett bu seninki sadece datayla çalıştı obb den çıkardımda bi yardım etsen biliyosan obb siz sadece datayla çalıştırmak istiyorum yeni versiyonunu
en başta apk ve sd data dosyalarını indirmen gerekiyor sonra cihazın için rootlu yada rootsuz yönteme göre kalan işlemleri tamamlayarak oyunu oynayabilirsin.