WiFiCam: Telefonunuzun kamerasina wifi uzerinden bagalanan bu program cok ise yarayabilir!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
    Konu Sahibi
WiFiCam: Telefonunuzun kamerasina wifi uzerinden bagalanan bu program cok ise yarayabilir!!!!!!!!!!!
WiFiCam: Telefonunuz kamerasını wifi üzerinden izleyebiliyorsunuz
Selamlar

Program Wifi'ye bağlı telefonunuzun kamerasındaki görüntüyü bilgisayarınızın ekranından görmenizi sağlıyor. Programı çalıştırmak için;

1- adresinden programı yüklüyorsunuz.
2- Bilgisayarınızda internet browser (iexplorer, mozilla...) açıyorsunuz.
3- Telefonda programı açıyorsunuz. Telefon ekranında yazan ...... adresini alıp, Start webcam ile programı aktive ediyorsunuz
4- Internet Browser'da aldığınız adresi giriyorsunuz.

- Çözünürlük: 480 x 320
- Program teknik detaylarında yaklaşık olarak 2 fps yazıyor ancak wi-fi bağlantı hızınıza göre bu değişebiliyormuş (bana daha hızlı çalışıyor gibi geldi)
- Resolution: 480 x 320
- Approximately 2 fps
- iPhone OS 3.1 veya ilersini gerektiriyor.

--------------- Ekleme ---------------

ayriyetten soyle bi aciklama yapim arkadaslar nerde oldugunuz hangi bilgisayarda oldugunuz hic onemli degil tek tikla telefonunuz nerdeyse nereye koyup cekmesini istemiseniz ayni bir gizli webcami internetten izler gibi izliyebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: vatandasim ve sefadrsn

s.aydogdu

s.aydogdu

Üye
yha ben ındırıorum ama yukleme dosyası yok :S

UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
    Konu Sahibi

cuneytgundogdu

Üye
slm arkadaaslar ben bu programı yukledım yukledım ama pc de acamadım explorer den gırıyorum ip adresını yazıyorum acmıyo ne yapmam gerek (VİSTA) kullanıyorum

UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaaslar ben bu programı yukledım yukledım ama pc de acamadım explorer den gırıyorum ip adresını yazıyorum acmıyo ne yapmam gerek (VİSTA) kullanıyorum

eger acamiosan rar. dosyasi yuklu degildir yada rar sifreli ise ki hatirlamiorum ama orda yaziodur ondan acamiosundur winrar i google den arattir yukle bide ole dene :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt