Wifi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Modemden sorun degıl kardeşim telden sorun

[ENGİN]

Üye
süite bir gözat, hata varsa yeniden yükle uyarısı varmı az önce arkadaş öyle bir yazı konmuş dedi

Bence modemizde sorun var çünkü başka ağlara bağlanıyor kendi modemimin yanında olmama rağmen bağlanmıyor

Sensation

Emekli Yönetici
Bağlanmak istediğiniz modemlerin markası nedir?

Arkadaşım modem web arayüzünden modem ayarlarına gir, oradaki şifremele/güvenlik türünü wep ise wpa yada wpa2 yapacaksın sonra ayarlarını kaydet ve çık modem kendini resetleyecek yeniden başlayacak daha sonra telefonda kayıtlı bulunan wlan ağını sil ve tekrar bağlan. Bu arada modem şifreleme türü değiştiği için muhtemelen bilgisayar modeme bağlanmayabilir o yüzden önce (vista üzerinden anlatıyorum) Ağ ve Paylaşım merkezinden (sol üstte) Kablosuz ağları yönet kayıtlı wlan ağını kaldır ve sonra wlan ile yeni türde şifrelenmiş ağa tekrar bağlan.

Bağlanmak istediğiniz modemlerin markası nedir?

Zoom x5 serisi

Zaten benim şifreleme türü wpa

Yukarıdaki cevabı
Pikatel Aırmax-101 modem için yazmıştım.
Peki sen modeme reset atıp ayarları tekrar yapmayı denedin mi? hatta destekliyor ise wpa2 şifreleme türüne geç.

Sadece WPA,Wep 68 bit Bir de 128 bit var. Bazı yerlerde mac filtrelemesini kapatın diyordu mac filtrelemesi diye bir şey bile yok yani modeme defalarca reset attım ama yok yok olmuyor

[ENGİN]

Üye
yazılimi tekrar yüklemeyı dene

[ENGİN]

Üye
arkadaşım belleyı tekrar yükleyeceksın hurdayla ne alakası var

asadas74

Üye
arkadaşim beni dinlermisin benim modemin markası da aynı telefonun da. ben bunu cok çektim. beni dinle 192.168.1.1 den pc ile modeme gir. saçma sapan gelecek ama ordaki ayarları kaydet cık bağlanmayi dene

olmasa

Kolay Kurulum

ADSL bağlantınızın durumunu kontrol etmek
için İnternet Testi butonuna basınız.

1. ADSL Ayarları
Bağlantı Tipi: PPPoEPPPoA VPI/VCI:
ADSL Kullanıcı Adı: @ttnet
ADSL :

2. Kablosuz AyarlarıAktif

Kablosuz Ağ Adı:
Ağ Kimlik Denetimi: WEP-64bitWEP-128bitWPA-PSKWPA2-PSK
Kablosuz Ağ :

DüşükOrtaYüksek

----------Eklendi @ 23:03:18 ---------- Yazıldı @ 23:00:05 ----------

ağ kimlik denetimini wpa psk yap olmasa dön buraya

[ENGİN]

Üye
öncelikle telinde batarya koruma ile ilgili uygulama falan varmi yada wifi programı

[ENGİN]

Üye
güvenlik uygulaması varmı peki

asadas74

Üye
arkadaşım dediklerimi yaptın mı modemin ara yüzüne girdin mi ? bi denermisin rica etsem. sorun cözülecek ordaki ayarlary kayedet ve yeniden başlat modemin yazılımını güncele

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...