Wifi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Wifi
Beyler bende nokia c7 var symbian belle orjianl sürüm wifi ye baglanmak istedigimde baglanamadi baglantı yok diyor telefonu kapatıp acınca düzeliyor varmı böle olan arkadaşlar veya cagresi varmıdır bunu

[ENGİN]

Üye
tarayıcıdan girıyosan genelden gerektigınde sor yap öyle dene

Konu Sahibi
kardeş wifiyi baglantısından dıyorum baglanmadı dıyor süreklı

[ENGİN]

Üye
anladım bıldırım barını aşagı çektıgınde baglantılarda kategorisiz varmi

Konu Sahibi
kardeşim evimde wifi var baglanmak istedigimde wifime baglanamadı baglantı kurulmadı uyarısını alıyorm

bende de ona benzer bir şey var bazı yerlerde kapatıp açınca bağlanıyor
bizim evde ise modemin yanında olmama rağmen wlan bulunamadı bağlanılamadı diyor

bendede o problem başlamıştı ilerleyen günlerde telefon donma nette sayfaları çok geç açma problemleri ile devam etti bende gene ac kapa yaparken telefon hiç açılmadı malesef şimdiden geçmiş olsun kardeşim

bendede c7 var ama böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım.

asadas74

Üye
medemin güvenlik ayarlarını düşür

[ENGİN]

Üye
ag hedeflerınden şebeke baglantısı hariç dıgerlerını silin sonra wifiyi açıp taratın bulunca uzerine tıklayıp önceligı wlan'a verin

Konu Sahibi
ag hedeflerınden şebeke baglantısı hariç dıgerlerını silin sonra wifiyi açıp taratın bulunca uzerine tıklayıp önceligı wlan'a verin

zaten öle wifi bulunamadı dıyor kendı modemımde aman yenıden başlatınca duzelıyor

Bak aynı sorun bende de var:

[video=youtube;sSx5BrNoe5c]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sSx5BrNoe5c[/video]

Konu Sahibi
Bak aynı sorun bende de var:

[video=youtube;sSx5BrNoe5c]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sSx5BrNoe5c[/video]

Kardeşim işte sorunu bulmuşsun aynısı bendede oluyor varmı yardım edecek yigit

tekrar ya modemle ilgili bir sorun bu yada telefondan yzılımsal

[ENGİN]

Üye
wifi baglantısından güc tasarrufunu etkın durumdan kapalı yapın

nokia destek hattını aradım wap olmalı 8 karakterden oluşmalı dedi öyle fakat hala bağlanmıyor yazılımsal bir sorunsa 30 gün içerisinde yeni telefon veriyorlarmış...

[ENGİN]

Üye
yazılımsal soruna yeni tel vereceklerini sanmam

asadas74

Üye
arkadaşım modemi tekrar kurman gerekiyor bellede yoktu demi sorunun modemi 0 dan kur ileri düzey seviye seçme başka şifre yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...