Yardım Wifi Wps Hack Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
esed44498

esed44498

Üye
    Konu Sahibi
Wifi Wps Hack Yardım
Merhaba arkadaşlar Sony Xperia E4 Dual Kullanıyorum Wps özelliyi var ve bu özellik sayesinde wps açık olan wifi lerin hepsini kırıyordum ama bitane wifi var ve bu wifi de wps açık ama kıramıyorum boyle oluyor.

Tüm pinleri denedim ama sonuç aynı algoritma bozuk diyor.Bu wifi nasıl kıra bilirim farklı bir uygulama bilen veya farklı yöntem bilen varsa yardım etsin lütfen.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Kul Hakkına Girmeye Bu Kadar Uğraş Verdin Demek Tebrik Etmek Lazım Seni
Kul Hakkına Girmeye Bu Kadar Uğraş Verdin Demek Tebrik Etmek Lazım Seni

• Beğen
Tepkiler: n000k ve İbrahimakinci
Rygebin

Rygebin

Üye
Forumda bu tip konular yasak yav.

Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
Vay be Bu kadar abartmana gerek yok arkadaş vodafon ve türkcell sürekli bedava internet veriyor.Onlarla geçinsen günaha girmezsiz.

KacakMazot

KacakMazot

Üye
Bende çok denedim ama beceremedim 1 ton program yükledim sildim sonra vazgeçtim. Eğer sen kırmış isen helal olsun. Kullandığın programı banada gönderirmisin apk olarak :)

Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
Öyle diyorsun ama gsm sirketleri sürekli bedava net veriyor.

Rygebin

Rygebin

Üye
Yasak mi degilmi bilmem ama bende bir ara denedim wi-fi hack bir ton program yükledim sildim ama nafile olmuyor oyüzden vazgeçtim. Sen takılma kimseye yok kul hakkı, yok günah, yok şudur, yok budur. Yükle dene kullan nasılsa büyük ihtimalle olmiyacak ondan sonra vazgeçersin zaten :) en azından içinde kalmasın yaptım ama olmadı dersin.
Zaten Forumda yasak bu konu ..

KacakMazot

KacakMazot

Üye
Bakma benimkisi tamamen hevesti sonuçta evimde internet var sadece herkes kırıyor ama ne hikmet ise ben bir türlü yapamiyorum artık benmi yapamiyorum yoksa yapanlarmi sallıyorlar emin değilim

KacakMazot

KacakMazot

Üye
Yaa beyler bana wi-fi kill programı lazım store dan indirdim ama lg G3 cihazım da çalışmadı. Amcamlarin interneti var ama salona geçtiklerinde benden bağlamıyorlar. Şifre değiş demeyin sakın. :) sadece ben hariç diğer kişilerin wi-fi hattını nasıl keserim ?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bakma benimkisi tamamen hevesti sonuçta evimde internet var sadece herkes kırıyor ama ne hikmet ise ben bir türlü yapamiyorum artık benmi yapamiyorum yoksa yapanlarmi sallıyorlar emin değilim
Bende Sanmıyorum Kolay Bİşey Değil Kırma İşide He De Geç :bilmm

esed44498

esed44498

Üye
    Konu Sahibi
Kul hakı derken wifi kırıyoruz burda insan öldürmüyoruz..

esed44498

esed44498

Üye
    Konu Sahibi
İçinizde handlerden anlayan varmı?

esed44498

esed44498

Üye
    Konu Sahibi
Ben türkiyede yaşamıyorum ülkem de ki kullandığım oporatör de bedava internet için handler i kullanıyordum birkaç proxy server biliyordum psiphon82 de kullanıyordum ama proxy leri bir bir kapatdılar hesabımda köntor veya mb olmadıkda o sitelere gire biliyorum ama handler de yazdığımda çalışmıyor

Rygebin

Rygebin

Üye
@Mesut Aktaş hocam konu yasak değil mi ben mi yanlış biliyorum ?

KacakMazot

KacakMazot

Üye
esed44498

esed44498

Üye
    Konu Sahibi
Handlerden anlayan yokmu?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Evet yasaktır.

• Beğen
Tepkiler: haydelanduka
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt