wifi ve 3G Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

murat23351

Üye
    Konu Sahibi
wifi ve 3G Sorunu
merhaba arkadaşlar çinden telefon getirdim wifisi ve gsm normaldi ama fazlada iyi değildi konuşmada sıkıntı yoktu ama internete girdiğimde evde çok sıkıntı yaratıyordu baz istasyonuna yakın yerlerde sorun olmuyordu bende kapağı açtım ince tel ile temas ettirdim nispeten bir artış olsada bir faydası fazla olmadı bu sefer üzerindeki anten görevi gören kısmı kaldırdım bakır tel ile lehimledim hem wifi ve hem de gsm çok güzel çekiyor interneti çok çok hızlı evin en uzak köşesinde bile sıkıntı yaşatmıyor ama telefonun üst kapağını kapatıp tekrar wifi ve gsm lere baktımda sorun çok çok götü 2g bile zor buluyor kapağını açtığımda sorun düzeliyor bu konu hakkında sizce ne yapabilirim veya tamirciler bunu yapabilir mi ?
 


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Dış kapakta sinyale olumsuz etki de bulunan bir materyal mi var acaba yada telefonun dışında bir kılıf mı kullanıyorsunuz da bu sorun kaynaklanıyor.
 

murat23351

Üye
    Konu Sahibi
yok plastiktir kapağı metal vb bir şey yok. taktığım teli batarya üzerine kadar uzattım batarya kapağını takmadan deniyorum sorun yok hem wifi hemde gsm sinde. batarya kapağını da taktığımda batarya kapağında aynı sorun oluyor...
 
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
hocam o zaman kapağın üzerine de bir tel çekin
 
  • Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez


Üst Alt