Wifi olmadan Bİlgisayar üzerinden İnternet Bağlanma ?

Sponsorlu Bağlantılar

4Dejar

Üye
    Konu Sahibi
Wifi olmadan Bİlgisayar üzerinden İnternet Bağlanma ?
Arkadaşlar acaba telefonla birliklte verdikleri ara kablo ile bilgisayar üzerinden cep telefonundan internete girme giib bişey varmı ?
Model Samsung 5233w

fizy09

Üye
evet bu konuda da ben yardım istiyorum.. n97 32gb

thehero660

thehero660

Üye
var

SAINT1

SAINT1

Üye
Pc suite ile cep telefonunu bilgisayara bağlayıp bilgisayardan internete girebiliyorsun tabe hangi operatörü kullanıyorsan o operatörün bağlantısı ile.

fizy09

Üye
arkadaşım onu bizde biliyorz. senin anlattığın cep üzerinden pc ile internete bağlanmna. biz ise pc üzerinden internete bağlanmak istiyoruz. bilmem anlatabildii mmi.

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Evet sen cep üzerinden pc ile internete bağlanmayı söylüyon:nono:

fizy09

Üye
Evet sen cep üzerinden pc ile internete bağlanmayı söylüyon:nono:

hayır arkadaşım.. pc üzerinden cep ile nete bağlanmak yanlış anlaşılma olmasın.. pc sutie ile yapılanı değil. mesela pc üzerinden girecğiz ama. normal ttnet ile bağlanmış olacağız. faturaya bir cret yansımayacak. bilmem anlatabildim mi

SAINT1

SAINT1

Üye
interneti ttnet'ten kullanacaksın o şekilde nete gireceksin faturaya ücret yansmıyacak.Nasıl olacak bu iş.Mantıklı bir izahı varmı bunun.:nono:

--------------- Ekleme ---------------

hayır arkadaşım.. pc üzerinden cep ile nete bağlanmak yanlış anlaşılma olmasın.. pc sutie ile yapılanı değil. mesela pc üzerinden girecğiz ama. normal ttnet ile bağlanmış olacağız. faturaya bir cret yansımayacak. bilmem anlatabildim mi

Hemde konuyu sen açmamışsın konu açan adamın yerine konuyu sen yorumluyorsun.

papyruss

papyruss

Üye
yok oyle bisey yormayn kendinizi

:::burak:::

:::burak:::

Üye
var

fizy09

Üye
interneti ttnet'ten kullanacaksın o şekilde nete gireceksin faturaya ücret yansmıyacak.Nasıl olacak bu iş.Mantıklı bir izahı varmı bunun.:nono:

Hemde konuyu sen açmamışsın konu açan adamın yerine konuyu sen yorumluyorsun.

bu konuda bir sınırmı var

var va diyorsun açıklasana arkadaşım nasıl oalcak bu.

fizy09

Üye
burdada siyaset gibi. o cu bucu başladınız..

SAINT1

SAINT1

Üye
bu konuda bir sınırmı var.
Konuda sınır yok.Konu açan kişinin yorumlaması gerek benim ona yazdığım soru yada cevab'ı.Sen öyle değil böyle falan diyorsun adam belki onu kast etmiyor.

mamosss

mamosss

Üye
arkadaşın dediğini ben anladım o ttnet ile değil kendi cep telefonu tarifesinden pc ile internete bağlanmak istiyor bu mümkünmü tabikide mümkün ama pc ye kızılötesi portu alman lazım kardeş programını açınca war zaten internete bağlan diye

iyimeyilim

Üye
n 95 lerde vardı pc kabloyla n95 bağlanıyor ve pcden nete giriliyordu fakat n 97 de yok gibi sadece wlan arıyor

yer6benim

yer6benim

Üye
aynı seyı bende arastırdım onceden hp pda kullanıodum onda vardı samsunglarda olmuo anladıgm kadaryla bulamadgm kadarıyla :)

Freedom Fighter

Freedom Fighter

Üye
TasteKiN

TasteKiN

Üye
ya arkadaşlar herkes bir ağızdan konuşmasın :D

Arkadaşın sorduğu benim bilgisayarımda internet var yani normal ttnet internet kablolu :D

ama cep telefonumdan internet uygulamasını kullanmak istiyorum fakat wifi olmadığı için kablolu interneti kullanmak istiyorum bunun için de pc'me usb ile bağlanarak ttnet interneti telefonuma aktarmak istiyorum diyor.

Evet böyle birşey var ama bildiğim ( yada şuana kadar denk gelip gördüğüm ) kadarı ile sadece Windows Mobile işletim sistemli telefonlar da " USB to Shared " diye bir uygulama vardı sistem uygulaması bununla cepteki interneti bilgisayara - bilgisayarda ki interneti de cep telefonuna aktarabiliyor ve kullanabiliyorduk. Fakat bunu ne symbian da ne de Samsung ( java ) da bulabildim...

Bu ne işe yarayacak diye soran da olur ( pc de net var ne gerek var cepten girmeye zorun ne diyenlere ) bazı uygulamar var ki internet gerektiriyor ve bu tür bir internet paylaşımı ile bu uygulamaları sağlıklı kullandığımız gibi herhangi bir ekstra ücretten de kurtuluyoruz :)

Üst Alt