Wifi Kırma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berimen63

berimen63

Üye
    Konu Sahibi
Wifi Kırma
Telden Wifi Kırabilirmiyiz

Süleyman

Süleyman

Üye
daha bilgisayardan kırılmıyor :ehe

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
kırılabilir modemin kime ait olduğunu belirlediyseniz tahmin edilerek kırılma şansı var ama ne kadar başarılı olur bilemem. Sonuçta burada hak da var , dikkat etmek gerek.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Ben Kırdıydım Birkeresinde Ama b/g Değil '/n' Miş Yani Wifi Ağı Bulunamadı Demesiydi Ondan Sonrada Yarım Saat O n yapan Adama Beddua+Kùfür Ettim :ehe

• Beğen
Tepkiler: ayran3883

EmreSalman

Üye
kırılmaz :D adamlar pc den zor kırıyor telden nasıl yapsınlar :D

graneropablo1

Üye
Sadece şöyle bisey varr eğer öğrenciyseniz ve derslerinize enqel oluyor diye babanız şifreyi söylemiyorsa öğrenme k cok koly

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bunu aykut bile yapamaz. Ayrıca WiFi kırmanın çok büyük ve yasal suçları var.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bunu aykut bile yapamaz. Ayrıca WiFi kırmanın çok büyük ve yasal suçları var.

Şuan Yanımdaki Arkadaşda Yemişim Yasasını Ne Yasası Adamıda Yerim Diyor Bende Dedim Karnınmı Açıktı Kebap Ismarlıyım Dedim :ehe

• Beğen
Tepkiler: ayran3883
danqerpeach

danqerpeach

Üye
genelde şifre 1234567890 oluyor hatta bizim yan komsunun şifresi öle .d ama hiçbi siteye giremiyim adamn interneti bi cins geçersiz sunucu ismi diyo

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bazılarının da şifresi olmuyor ama girmiyor. Çünkü bazılarının modemleri eski ve güvenlik duvarları farklı bir şekilde korunuyor.

Süleyman

Süleyman

Üye
Bazılarının da şifresi olmuyor ama girmiyor. Çünkü bazılarının modemleri eski ve güvenlik duvarları farklı bir şekilde korunuyor.

bir diğer nedenide mac adresinden engelliyorlar. Mesela ben kablosuz bağlantıya sadece kendi telefonumun mac adresini koydum başka hiçbir cihaz bağlanamıyor

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

bir diğer nedenide mac adresinden engelliyorlar. Mesela ben kablosuz bağlantıya sadece kendi telefonumun mac adresini koydum başka hiçbir cihaz bağlanamıyor

Aynen bende bir ara öyle kullanmıyordum baktım telefonun MAC adresi dışında başka MAC adresleride var. Öyle yaptım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt