Wifi File Transfer Sorunu ACİL

Sponsorlu Bağlantılar

hufqks

hufqks

Üye
    Konu Sahibi
Wifi File Transfer Sorunu ACİL
Kolay Gelsin Arkadaşlar. Bende Aprotech PC8018 Android 2.3.1 Sürümlü Tablet Pc war.
Wifi File Transferde Bilgisayarımdan Açılan Portlara Giremiyorum. Tablete Wifi Fie Transfer Görevi Yapana Birsürü Program Yükledim ama Hiç Birinde Bilgisayarımda Açılan Portlara Giremedim. Bilgisayarım Win7 / Modem HuaweiHG521 / Tarayıcı Hepsini Denedim Ama Bi Türlü Aktarma Yapamıyorum Acaba Sorun Nedir.

serif55

serif55

Üye

Böyle bir yazı buldum hocam belki işinize yarayabilir :bilmm

• Beğen
Tepkiler: hufqks
hufqks

hufqks

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim Cevabın İçin Teşekkürler Ama Faydası Olmadı. Hala Aynı Sorunu Yasıyorum

serif55

serif55

Üye
Hocam peki modeme kablolu mu yoksa kablosuz olarak mı bağlanıyor sizin pc niz, kabloluysa kablosuz bağlanma imkanınız varmı?

hufqks

hufqks

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayardan Modeme Kablolu Baglantı. Masaüstü oldugu ,için kablosuz baglantı Desteklemiyor.

serif55

serif55

Üye
Bilgisayardan Modeme Kablolu Baglantı. Masaüstü oldugu ,için kablosuz baglantı Desteklemiyor.

Kablosuz bağlantı için aparat alırsanız olur hocam, airdroid diye bi program var onunla halledebilirsiniz işinizi

hufqks

hufqks

Üye
    Konu Sahibi
airdroid Programını Denedim ve Bir Çok Wifi File Transfer Programını Denedim ama Hiç Biri Fayda Saglamadı. Bilgisayar 'ı Kablosuz Sistem Yapsam Ne Fark Edicek?
Hem bu bana 30 tl Masraf Çıkarır.

serif55

serif55

Üye
Airdroid için pc nizin aynı kablosuz ağda olması gerekio hocam kablolu baglantida pc niz le veri iletişimi sağlayamazsınız ek masraf olur derseniz sizin tercihiniz ben öneri sundum sadece

Üst Alt