Wifi çekmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ac123456

Üye
    Konu Sahibi
Wifi çekmiyor
Beyler 10 mt yakında wifi çekmiyor.Acaba sorun telefonda mı yardımlarınızı bekliyorum

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Hangi CFW'yi veya OFW 'yi kullanıyosun ? telefonun modeli ne ? Modeminin markası ne modeli ne ?

ac123456

Üye
    Konu Sahibi
Sorun modemde değil aslında başka bi 5800 daha kullandım ayrıca farklı bir telefonum daha hepsi en uçdaki odadan bile çekiyor ayrıca yan binaların wifisinide çekiyor fakat bu yeni 5800 ım 2 metre öteden bile çekmiyor bunun sebebi nedir acaba orjinal Rom yüklü

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
hmm :/ telefonun wi-fi anteninde sorun olabilir. kullanım kitapçığına göre antenin nerde olduğunu bul tozlanmışmı tozlanmamışmı baak :/

ac123456

Üye
    Konu Sahibi
telefon 2.el oldugundan wifi anteni nerde bilmiyorum acaba nasıl halledebilirim

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
internetten kullanım klavuzunu bulabilirsin... Ordan bak. Bende yardımcı olabilmek için araştırıcam..

ac123456

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler oguzhan bir gelişme olursa özeldende gönderirisen sevinirim

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
:) önemli değil ben buldum nerde olduğunu kilit yeriyle fotoğraf çekme düğmesinin orda.. Tozlanmış olabilir. Olmazsa yapmayı biliyorsan JAF'la versiyonuna uygun dosyaları flaşla.. Belki düzelebilir

ac123456

Üye
    Konu Sahibi
telefonun arka kapagını çıkardım ağa bağlandı acaba ne yapabilirim arka kapağı mı değiştiriyim gayet orjinal gözüküyor

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
o.O çok garip.. tozlanmıştır o. az bi süpürgeyle çek sen o telefonu pili çıkarıp..

ac123456

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun arkasını süpürgeyle mi çekeyim ama telefonun arkasında batarya çıkarınca o kalan kısım vidalanmış telefona ama köşede küçücük bir boşluk var ordan mı çekeyim süpürgeyle ?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
visalansın bulduğun tüm boşluklardan çek ama dikkat et süpürgeye bişey kaçmasın. istersen üfleyebilirsinde :D

ac123456

Üye
    Konu Sahibi
ama oguzhan bey Telefonun arka kapağı çin malıymış yeni farkettim acaba ondan mı çekmiyordur benim arkadaşda 5800 var ondaki arka kapak orjinal onunkini takar denerim olursa demekki kapak sorunlu sonuçlarını buraya yazarım

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
tamam. kapaktan dolayı olacağını sanmıyorum pek :/ yinede dene bir sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt