Wifi Çekim Gücü Yardımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muqiwara

Üye
    Konu Sahibi
Wifi Çekim Gücü Yardımı
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam Yönetici arkadaşlar kusura bakmasın
Arkadaşlar ; Bir hafta önce falan arkadaşın pc'sine windows 7 ultimate format attım. (windows 7 atmadan önce xp'ymiş.)Arkadaşın bilgisayarı xp iken uzak bir mesafede ki kablosuz ağı buluyormuş.Ben Windows 7 atınca o ağı bulmuyor diyo arkadaş. Xp iken aynı odadan buluyormuş , Windows 7 iken bulmuyormuş. Benimde sorum şu : İşletim Sistemine Göre Wifi Çekim Gücü değişir mi?
Cevaplarınızı Bekliyorum.

mrtcn307

Üye
öyle birşey olacağını sanmıyorum. driverı güncelledin mi?

İşletim sistemiyle wifinin alakası yok Wifi İşletim sistemiyle olan birşey değil öyle düşünecek olursak biraz saçma olacak belki ama telefondanda bağlanıyoruz uzaklığına göre onların çekim gücüde farklı olabilir

muqiwara

Üye
    Konu Sahibi
Tamam Cevabın İçin Teşekkürler. Wifi güncel mi bir bakayım.

- - - Eklendi - - -

Neyse biz Yinede bir Xp yükleyip Deneyelim

restmod

Üye
benim netbooktada sinyal azalmıştı herseyi denemiştim olmadı sanırım wifi arızalanmıştı,bende gidip bi usb wifi anten aldım 50-60 mt uzaklıktaki ağları görebiliyorum yani win7 ile alakası yok wifi bozulmustur

muqiwara

Üye
    Konu Sahibi
fark etmez
win7 iyidir
Hmm. Tamam Cevabın İçin Teşekkürler. Win7 iyi ama Arkadaşın Bilgisayarının özellikleri biraz düşük olduğu için win7 de bilgisayar kasıyor.Ondan dolayı Xp atacağım

- - - Eklendi - - -

Restmod kardeş Cevabın İçin Teşekkürler. Arkadaş'a Tavsiye Ederim Bir tane Wifi Adaptörü yada Wifi anteni almasını.

- - - Eklendi - - -

Farketmez kardeş
Yorumun İçin Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...