wife sorunu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nimetullah_4761

Üye
    Konu Sahibi
wife sorunu!
telefonundan wife ile internete bağlanamıyorum daha doğrusu sayfa bulunamıyor sorun ne olabilir

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
wifi demek istedin heralde. evinde wifi modem varsa baglana bilirsin. bilgisayarindan wifi ayarlarini kontrol et. shifre koymush olabilirsin.

backwater

backwater

Üye
evin haricinde başka bi yerde şifresiz bir modem bulup baglanmaya çalıştıgında böyle oluyorsa o modemin sahibi interneti sınırlı yapabilir ve başkaları buna wifi ile bağlantı kursa bile internete erişim imkanı olmaz , eğer evinden giriyorsan bilemeyecem forumda bu sorunla ilgili açılmış bir çok konu var onlara bakmanı tavsiye ederim...

escape72

escape72

Üye
wifi demek istedin heralde. evinde wifi modem varsa baglana bilirsin. bilgisayarindan wifi ayarlarini kontrol et. shifre koymush olabilirsin.

çocuğun yazdığını düzeltiyorsun kendin şifre koymuş yazamıyorsun:) güzelim türkçemize sahip çıkalım lütfen

• Beğen
Tepkiler: hakan_710
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
wife sorunu demek. Kavga mı ettiniz?

larten123

larten123

Üye
Neyin derdindesiniz ki? Wife diye bir wifi programı var,ben kullanıyorum. Belki onu kastetti? Ayrıca adamın kusurunu düzelteceğine shifre değil şifre yazmayı dene. :oke:

escape72

escape72

Üye
Neyin derdindesiniz ki? Wife diye bir wifi programı var,ben kullanıyorum. Belki onu kastetti? Ayrıca adamın kusurunu düzelteceğine shifre değil şifre yazmayı dene. :oke:

Çok haklısın eline sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt