widows açılırken donuya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gizemlirap

gizemlirap

Üye
    Konu Sahibi
widows açılırken donuya
arkadaşlar windows açılırken pencere donuya ve açılmıya ondan sonra hep kapano ve güvenli modda yapılmıya onuda yapsam pencere yine donup açılmıya lüften yardım.windows xp de.( windows karşılama penceresi)

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Pencere açılıya ha , sende duruya , sağa-sola bakıya kapatıyo , olmuya sallıya...:allalla:

Bu ne yahu , yazmaktan yoksun kaldık artık...Doğru dürüst başlık koyamıyorsunuz , bari içeriği düzgün yazın...Herkes kendi dil devrimini yaparsa , kiminle iletişim kurabiliriz ?...

gizemlirap

gizemlirap

Üye
    Konu Sahibi
çok özür dilerim o zaman sorunumu söyle anlatıyım
bilgisayarımı açtığımda windows xpnin karşılama ekranı geliya ancak karşılama ekranı donup bilgisayar yeniden başlatılıyor ve sonra güvenli mod,windowsu olağanüstü şekilde başlat filan geliya ancak herhangi birini seçmeme ramen karşılama ekranı yine donup yinden bilgisayar başlatılıyor ve hiç açılmıyor şimdi ne yapmam lazım yardım edin lüften.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Güvenli mod da açılmıyor mu ?...

gizemlirap

gizemlirap

Üye
    Konu Sahibi
yeminle açılmıya arkadaş napmam lazım ne olur yardım.

rizeli53100

rizeli53100

Üye
soruna kökten çözüm arıyorsan formatlayacaksın.yada geçici çözüm arıyorsan windows system careyle sistemi onarabilirsin ama bilgisayarın açılmıyorsa bunuda yapman imkansız.en sağlam çözüm format.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Eğer elinde boot CD varsa onunla açıp sistem dosyalarının doğruluğunu kontrol et...Ya da format CD sini takıp onarma yap...

gizemlirap

gizemlirap

Üye
    Konu Sahibi
onarma YAPINCA DOSYA SİSTEMİ DOĞRULANMIYOR DİYOR.

rizeli53100

rizeli53100

Üye
hddndede sorun olabilir.en iyisi formatlamak.hdd de sorun varsa zaten formatta sorun çıkar.formatta sorun çıkmazsa hddnde sorun yok demektir.formatlada düzelmezse yazılımsal sorununun olmadığını ve büyük ölçüde donanımsal sorun olduğunu gösterir.ve buna çözüm olarakta servise götürmende fayda var.ya anakartında yada ekran kartında sorun var.benim düşüncelerim bunlar.

sertmusti

sertmusti

Üye
kardeşim sorun IDE kablosunda . başıma gelmişti. Ide kablosunu yenile . düzelir

panzehir2

panzehir2

Üye
hiç ugrasma baska formar cd al bas formadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt