Widcomm Bluetooth Software

Sponsorlu Bağlantılar

fokudu

Üye
Bünyesinde bir çok bluetooth driveri barındıran en iyi bluetooth yazılımının son sürümü.

Yüklenmesi:
1. delete c:\windows\inf\bt*.*
2. delete c:\windows\inf\INFCACHE.1
3. Yüklü olan bluetooth dongle usb dan çıkarın
4. WIDCOMM sürücülerini yükleyin
5. Bilgisayarı güvenli kipte başlatın
6. Patch leri üzerine yükleyin
abi yaw link kırık :'(

ebasalih

Üye
link nerde ayıp...............ayıptır insan kaanırmanın yolu siteye bolca insan kaydetmekmi......................

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
TEşşekkürler.

yurdal

Üye
link bu mu
Bünyesinde bir çok bluetooth driveri barındıran en iyi bluetooth yazılımının son sürümü.

Yüklenmesi:
1. delete c:\windows\inf\bt*.*
2. delete c:\windows\inf\INFCACHE.1
3. Yüklü olan bluetooth dongle usb dan çıkarın
4. WIDCOMM sürücülerini yükleyin
5. Bilgisayarı güvenli kipte başlatın
6. Patch leri üzerine yükleyin

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
xp sp2 ye yeni bir bluetooth driver yükleyebilmeniz için Üçüncü taraf aygıtı veya yığını yüklemeden ya da yeniden yüklemeden önce, %WINDIR%\inf\Bth.inf dosyasını Bth.bak olarak yeniden adlandırın. Dosyayı yeniden adlandırdığınızda, Windows Tak ve Çalıştır PNP özelliğinin, Windows XP SP2'de bulunan Bluetooth sürücüsünü INF dosyasını kullanarak yüklemesi engellenmiş olursunuz ve yeni yazılımı yüklersiniz .....

Saygılar aTi®

kardeşim senden allah razı olsun valla senin sayende yeni bir bluetooth almaktan kurtardın bide benimki 300m epox tu valla tekrar teşekkürle çok saol bilgi için kesin çalışıyo.rep sistemi olsaydı 100 verirdim emin ol
tekrar teşekkürler:oke:
:op::oke:

atlantik3342

Üye

burdan indirin arkadaşlar

sxy_babe67

Üye
:agla:turkiye::turkiye::turkiye::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::smartass::anlas::kotu::ok2::oley:stres::yuru olmadı kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :nono:

alisahin_42

Üye
arkadaşalar lütfen çalışan denenmiş bir widcomm yazılımı yükleyelim.gezmediğim site kalmadı ama nafile hiç doğru düzgün lisanslı bir yazılım bulamadım

femre

Üye
Widcomm.Bluetooth.Software.Drivers.zip dosyası açılışta password istiyor , zipli dosyanın şifresi nedir?

atillatecirli

Üye
link olmus!

shield

shield

Üye
link ölmüş

volpan

volpan

Üye
link ölmüş ilgilenirseniz veviniriz

Turkmaya

Üye
Rar şifresi ne?

ctuzla

Üye
cok sagol ustam elıne saglık

ahmetcup1

ahmetcup1

Üye
olmuo buuuuuuuuuuuuuuu:@

beyaz$eytan

Üye
biri dio rar kodu biri dio link biz saglam link göremedik ki pass isteyelim :D

tolgahan50

Üye
sorun ama yinede tesekkurler

cankatar58

Üye
Widcomm.Bluetooth.Software.Drivers.zip için Rar :

zahmetet

Üye
Cdsini kaybettim bulamadım resimdeki usb dongle bluetooth yazılım ve driver lazım lütfen

işletimim xp sp2 şididen tşkler

Üst Alt