Wi-Fi özellikli telefonlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

slklm95

Üye
    Konu Sahibi
Wi-Fi özellikli telefonlar
Wi-Fi özelliği bulunan dokunmatik ekranlı veya klavyeli telefon almak istiyorum .Ama kara veremedim. Önerileriniz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum

neoorog

neoorog

Üye
Paran çoksa N97 azsa 5800 xm. ;)

slklm95

Üye
    Konu Sahibi
aslında nokia ya pek sıcak bakmıyorum ama yinede teşekkür ederim

feyyazevci

feyyazevci

Üye
Dokunmatik ve klavye yok ama n93 al heryönden tatmin eder üstelik oldukça uygun fazla bulursan bana da haber ver :D

eyup_33

Üye
çin düşünürsen bende var üzerine biraz verip minibook alıcağım için satıyorum Wifili-çifthatlı-TV/RADYO KAYIT-GOOGLEMAPS-OPERAile facebook ve internette sınırsız gezinebilirsiniz-32 gb kadar destekli+ 1 gb hafıza kartı hediyeli ıphone çin =250

slklm95

Üye
    Konu Sahibi
özell,kleri iyi ama çin düşünmüyorum

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
Nokia 5730 var klavyeli güzel bakmanı tavsiye ederim.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
eğer ikinci el arıyorsan S.E P1İ tavsiye ederim 300 TL falan ortalaması.ben kullanıyorum tavsiye ederim

slklm95

Üye
    Konu Sahibi
sizce samsung b5310 nasıl

slklm95

Üye
    Konu Sahibi
bide nokia 3120c satsam ne kadar eder ????:hmmm

feyyazevci

feyyazevci

Üye
Toshiba G500 al o zaman ne ararsan var ortalama 150-250 arası

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
kardeş en iyisi sen minibook al veya nokia al derim ben birde cepte internet tatmin etmiyor adamı

intoman

intoman

Üye
ATILGAN D

ATILGAN D

Üye
ucuz birşey arıyorsan wifili en ucuz nokia telefon e65 özellikleride iyi.Bak derim

slklm95

Üye
    Konu Sahibi
peki 5800 olan biriniz varsa internete rahat girilip dolaşılabiliyor mu söyleyebilir mi
:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar çok soru soruyorum ama anasayd-fa da nokia bütün telefonlarına indirim yaptığını açıklamış ben electroworld ankara da 530 liraya gördüm bu indirimli fiyatı yoksa bunun üzerine indirim yapılır mı ?????

cudey

Üye
sana pda vereyim w 6.1 eten M600(+) Plus

slklm95

Üye
    Konu Sahibi
eten m600+ bildiğim kadarıyla eski bir tel

komalemdar

Üye
Elimde bol miktarda çakma N97 var.Fiyat 250 liradır.Tv ve vireless vardır.İsteeyn olursa msn atsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt