Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Wi-Fi özellikli telefonlar
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slklm95
Üye
Konu Sahibi
Wi-Fi özellikli telefonlar
Wi-Fi özelliği bulunan dokunmatik ekranlı veya klavyeli telefon almak istiyorum .Ama kara veremedim. Önerileriniz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
neoorog
Üye
Paran çoksa N97 azsa 5800 xm.
slklm95
Üye
Konu Sahibi
aslında nokia ya pek sıcak bakmıyorum ama yinede teşekkür ederim
feyyazevci
Üye
Dokunmatik ve klavye yok ama n93 al heryönden tatmin eder üstelik oldukça uygun fazla bulursan bana da haber ver
eyup_33
Üye
çin düşünürsen bende var üzerine biraz verip minibook alıcağım için satıyorum Wifili-çifthatlı-TV/RADYO KAYIT-GOOGLEMAPS-OPERAile facebook ve internette sınırsız gezinebilirsiniz-32 gb kadar destekli+ 1 gb hafıza kartı hediyeli ıphone çin =250
slklm95
Üye
Konu Sahibi
özell,kleri iyi ama çin düşünmüyorum
Devil_In_Side
Üye
Nokia 5730 var klavyeli güzel bakmanı tavsiye ederim.
kacaksevgilim
Üye
eğer ikinci el arıyorsan S.E P1İ tavsiye ederim 300 TL falan ortalaması.ben kullanıyorum tavsiye ederim
bunu söylerken hangi telefonları göz önüne aldınız genelleme olmuş sanki ...
ATILGAN D
Üye
ucuz birşey arıyorsan wifili en ucuz nokia telefon e65 özellikleride iyi.Bak derim
slklm95
Üye
Konu Sahibi
peki 5800 olan biriniz varsa internete rahat girilip dolaşılabiliyor mu söyleyebilir mi
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar çok soru soruyorum ama anasayd-fa da nokia bütün telefonlarına indirim yaptığını açıklamış ben electroworld ankara da 530 liraya gördüm bu indirimli fiyatı yoksa bunun üzerine indirim yapılır mı ?????
cudey
Üye
sana pda vereyim w 6.1 eten M600(+) Plus
slklm95
Üye
Konu Sahibi
eten m600+ bildiğim kadarıyla eski bir tel
komalemdar
Üye
Elimde bol miktarda çakma N97 var.Fiyat 250 liradır.Tv ve vireless vardır.İsteeyn olursa msn atsın.