cihanata_1
Üye
-
Konu Sahibi
-
Valla hiç kullanmayacağım bir özelliği zaten utangacım bide videolu ararsa biri beni kafamı yere felan sokup konuşurum heralde
Suan tam sürümde Android de yok beta olarak variOS sürümünü sabırsızlıkla bekliyorum
Suan tam sürümde Android de yok beta olarak var
E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gelse guzel olur ben android de beta olarak kullanıyorum guzelBekliyoruz işte hocam
AahaaaValla hiç kullanmayacağım bir özelliği zaten utangacım bide videolu ararsa biri beni kafamı yere felan sokup konuşurum heralde
Klonumu buldum, şükürler olsun Rabb'im..!Valla hiç kullanmayacağım bir özelliği zaten utangacım bide videolu ararsa biri beni kafamı yere felan sokup konuşurum heralde
Test aşamasında olduğu için genel olarak her platformda Beta olarak yer alıyor.Windows10 mobile'de bile varama beta surumunde...
(WM 10.14393.448) 640XL ile mTalk'tan gönderildi
Test aşamasında olduğu için genel olarak her platformda Beta olarak yer alıyor.
Sorun/hata/öneri/istek vb gibi durumları geribildirim yaparak uygulamanın gelişmesine destek/katkı olabilirsiniz.
whatsapp beta (android) için bende bir olumsuzlukla karşılaştığımı söyleyemem gayet memnunumEvet biliyorum. Bakınıyorum bazen.. Şimdilik rehberimde hiç beta kullanan olmadığından video aramayı kullanabilme imkanım olmadı [emoji13] ama wp platformu için epey bir yenilik mevcut ve kararlı sürümünden daha özellikli...
Wp kullanan varsa whatsapp beta kullansınlar.. Gerçekten iyi.. (aynı durum facebook beta içinde geçerli.. İsimlerinde beta yazmasına bakmasınlar, en ufak bir olumsuzlukla karşılaşmadım şimdiye kadar. Rahat 1.5 aydır kullanıyorum ikisininde betasını keşke daha once yükleseymişim..)
(WM 10.14393.448) 640XL ile mTalk'tan gönderildi
Aynen bende senın gibiyimwhatsapp beta (android) için bende bir olumsuzlukla karşılaştığımı söyleyemem gayet memnunum
whatsap beta programi için link te verelimAynen bende senın gibiyim
E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten google play yeni sürüm den de kayıt olunuyorwhatsapl beta programi için link te verelimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızlinkinden kayıt yaparak beta güncellemelerini alabilirsiniz'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?