Whatsapp Business Nedir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Whatsapp Business Nedir ?
Whatsapp bilindiği üzere şuanda dünya üzerindeki en popüler mobil uygulama konumunda bulunuyor. Bir milyardan fazla kişi tarafından aktif olarak kullanılan ücretsiz mesajlaşma uygulaması Whatsapp geçtiğimiz zaman içerisinde birçok yeni özellik ile kullanıcıları kendisinde tutmayı başarmıştı.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son olarak Whatsapp Business ile işletme sahibi kullanıcılarının işlerini daha da kolay bir hale getiren uygulama bu sayede işletme sahiplerine Whatsapp üzerinden müşterileriniz ile çok daha kolay bir şekilde iletişime geçebileceksiniz.

Whatsapp Business

Uygulamayı ilk defa yüklediğiniz zaman sizden işletme bilgilerini girmenizi isteyecektir. Bu adımdan sonra kendi Whatsapp Business hesabınızı oluşturabilir ve uygulama üzerinden bütün müşterilerinize ulaşabilirsiniz. Hangi işi yaptığınızın hiçbir önemi yok. Bu uygulamaya gerekli bilgileri girerek kullanıcılarınızın sizlere çok kolay bir şekilde ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Dilerseniz müşterilerinize toplu halde mesajlar atabilir ve bu mesajların kaç kişiye ulaştığını da detaylı bir şekilde istatistik bölümünden görebilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Otomatik cevap özelliği sayesinde işletme numaranıza gelen Whatsapp mesajlarına otomatik bir yanıt oluşturabilirsiniz. Bu sayede sizin işletmenize mesaj atan kullanıcılar o mesaj ile karşılaşacaktır.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Whatsapp Business Android sürümünü BURAYA tıklayarak cihazınıza indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.
Whatsapp Business iOS sürümü ise şuan bulunmadığı için ne yazık ki uygulamayı sadece Android cihazlarda kullanabiliyorsunuz.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt