Whatsapp'ta görüntülü görüşme devri başlıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp'ta görüntülü görüşme devri başlıyor!

Popüler mesajlaşma uygulaması whatsapp'a görüntülü konuşma özelliği eklendi öncelikle beta sürümünde başlayan özellik tüm kullanacılara dağıtılmaya başlandı gelen ilk whatsapp güncellemesi ile kullanmaya başlayabilirsiniz
(Güncelleme de sorun yaşayanlar için mesaj ekine en son beta sürümünün Apk sini ekliyorum)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: köprülü, BLasTeaR, Bab-ı Umut ve 1 kişi daha

oguzxw

oguzxw

Üye
Valla hiç kullanmayacağım bir özelliği zaten utangacım bide videolu ararsa biri beni kafamı yere felan sokup konuşurum heralde

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
iOS sürümünü sabırsızlıkla bekliyorum

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Güzel haber, ayrıca @cihanata_1 haber için teşekkürler ..

• Beğen
Tepkiler: cihanata_1
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Valla hiç kullanmayacağım bir özelliği zaten utangacım bide videolu ararsa biri beni kafamı yere felan sokup konuşurum heralde
Klonumu buldum, şükürler olsun Rabb'im..!

phasan

phasan

Üye
Suan için bi ios ta yok

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AIS

AIS

Üye
Aralik veya ocakta çıkabilir

ddnet

Üye
Windows10 mobile'de bile var :) ama beta surumunde...

(WM 10.14393.448) 640XL ile mTalk'tan gönderildi

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Windows10 mobile'de bile var :) ama beta surumunde...

Test aşamasında olduğu için genel olarak her platformda Beta olarak yer alıyor.
Sorun/hata/öneri/istek vb gibi durumları geribildirim yaparak uygulamanın gelişmesine destek/katkı olabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ddnet

ddnet

Üye
Test aşamasında olduğu için genel olarak her platformda Beta olarak yer alıyor.
Sorun/hata/öneri/istek vb gibi durumları geribildirim yaparak uygulamanın gelişmesine destek/katkı olabilirsiniz.

Evet biliyorum. Bakınıyorum bazen.. Şimdilik rehberimde hiç beta kullanan olmadığından video aramayı kullanabilme imkanım olmadı [emoji13] ama wp platformu için epey bir yenilik mevcut ve kararlı sürümünden daha özellikli...

Wp kullanan varsa whatsapp beta kullansınlar.. Gerçekten iyi.. (aynı durum facebook beta içinde geçerli.. İsimlerinde beta yazmasına bakmasınlar, en ufak bir olumsuzlukla karşılaşmadım şimdiye kadar. Rahat 1.5 aydır kullanıyorum ikisininde betasını keşke daha once yükleseymişim..)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
Evet biliyorum. Bakınıyorum bazen.. Şimdilik rehberimde hiç beta kullanan olmadığından video aramayı kullanabilme imkanım olmadı [emoji13] ama wp platformu için epey bir yenilik mevcut ve kararlı sürümünden daha özellikli...

Wp kullanan varsa whatsapp beta kullansınlar.. Gerçekten iyi.. (aynı durum facebook beta içinde geçerli.. İsimlerinde beta yazmasına bakmasınlar, en ufak bir olumsuzlukla karşılaşmadım şimdiye kadar. Rahat 1.5 aydır kullanıyorum ikisininde betasını keşke daha once yükleseymişim..)

whatsapp beta (android) için bende bir olumsuzlukla karşılaştığımı söyleyemem gayet memnunum:)

İhtiyar.

İhtiyar.

Üye
Hadi bakalım inşallah

#

phasan

phasan

Üye
  • Beğen
cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
Aynen bende senın gibiyim

whatsap beta programi için link te verelim linkinden kayıt yaparak beta güncellemelerini alabilirsiniz:oke:

phasan

phasan

Üye
whatsapl beta programi için link te verelim linkinden kayıt yaparak beta güncellemelerini alabilirsiniz':oke:
Zaten google play yeni sürüm den de kayıt olunuyor

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt