Uygulama Whatsappta devamli cevrimici gozukmek istiyorum nasil yaparim

Sponsorlu Bağlantılar

saasc

Üye
    Konu Sahibi
Whatsappta devamli cevrimici gozukmek istiyorum nasil yaparim
Whatsappta devamli cevrim ici gozukmek istiyorum ne yapabilirim simdi diyeceksinizki millet gider mersine bu gider tersine ama ben cevrimici oldugumda msj atiyor arkadas degilsem atmiyor ders calisiyordur diye o yuzden devamli cevrimici gozukmek istiyorum telefon rootlu ve s3

dancerboy144

dancerboy144

Üye
S.a kardeş günaydın. istediğin tarzda bişey görmüştüm ben bi ara.. xda da dolanırken öyle bişey görmüştüm, ama whatsapp ingilizce oluyor. yani menüler ayarlar vs ingilizce yazıyor.

Son düzenleme:

saasc

Üye
    Konu Sahibi
Sorun degil :)

saasc

Üye
    Konu Sahibi
Xda ya baktim bulamadim o yuzden actim sende linki varsa verir misin?

dancerboy144

dancerboy144

Üye
Eskiden son görülme tarihini falan kapatamıyorduk. o yüzden hatunlarla sorun oldu, birbirlerini öğrendiler. bende o zaman bulmuştum böyle bi sürüm.. son görülme tarihini göstermeyen, o kadar da para vermiştim. şimdi normal whatsapp da bile öyle bi özellik var. zaten ben de şans olsa anasını satayım :))
Xda ya baktim bulamadim o yuzden actim sende linki varsa verir misin?
yukarı da verdim linki kardeş. bulunca ekledim msja

fk555897

fk555897

Üye
İnternet açık olduğu sürece açık oluyor zaten.

saasc

Üye
    Konu Sahibi
Internetim acik oldugu surece mesaj geliyor ama cevrimici gozukmuyor
Eskiden son görülme tarihini falan kapatamıyorduk. o yüzden hatunlarla sorun oldu, birbirlerini öğrendiler. bende o zaman bulmuştum böyle bi sürüm.. son görülme tarihini göstermeyen, o kadar da para vermiştim. şimdi normal whatsapp da bile öyle bi özellik var. zaten ben de şans olsa anasını satayım :))
yukarı da verdim linki kardeş. bulunca ekledim msja

Malesef çalışmıyor :)

dancerboy144

dancerboy144

Üye
Internetim acik oldugu surece mesaj geliyor ama cevrimici gozukmuyor

Malesef çalışmıyor :)

Nasıl çalışmıyor.. çalışmayan ne, uygulama mı yoksa senin istediğin özellik mi..

saasc

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl çalışmıyor.. çalışmayan ne, uygulama mı yoksa senin istediğin özellik mi..

Uygulama yukleniyor ama sanirim eski surum o yuzden tarih yanlis duzeltin diyor gecmis tarihe aliyorum yine olmuyor :)

saasc

Üye
    Konu Sahibi
Up