Tavsiye Whatsapp'ta bir garip sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Faruk Aytekin

Faruk Aytekin

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp'ta bir garip sorun
İyi geceler, bu saatte tuhaf bir sorunla karşılaştım, konu için doğru bir bölüm değil ise mazur görün.

Telefon şarjda takılı halde duruyordu, hiç bir şey yokken kilidi açtım ve whatsapp kullanılamaz hale geldi. Açılmıyor.

Simgesi bu durumda, telefonu kapatıp açtım sadece ve hala aynı. Ne yapabilirim bilmiyorum, yardım ederseniz sevinirim.

Teşekkürler.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Bi arkadaşta daha var aynı sorun.nedeni hala bilinmiyor

Faruk Aytekin

Faruk Aytekin

Üye
    Konu Sahibi
Genel bir problem yani öyle mi? Kişiselse de sanırım ya kaldırtacak kendini ya da telefonu sıfırlatacak...

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Az önce wp genel bölümünde okudum.wp sorunları isimli konuda.orda daha iyi yardımcı olurlar.bide oraya yaz sorununu

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Dtn adlı üyenin paylaştığı foto

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Sorun genel bi sorun olabilir yani.gündüz bi ara bnde de açılmama gibi bi sorun oldu ama uygulamayı kapatıp açtım düzelmişti.şu an normal çalışıyor

Faruk Aytekin

Faruk Aytekin

Üye
    Konu Sahibi
Bahsettiğin konuya da yazdım, ne olacak görelim bakalım sürünmeyelim de bir uygulama için. (Sıfırlama vs.)

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Reset denedin mi

Faruk Aytekin

Faruk Aytekin

Üye
    Konu Sahibi
Denedim, değişen bir şey yok.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Tam yedekleme anına denk gelmiş olabilir. bendede oldu. Yedekleme bitene kadar da düzelmedi. Sistem ayarlarındaki yedeklemeyi kastediyorum. Hatta yedeklemeyi iptal edip telefonumu yeniden başlattığım halde düzelmedi. Mecburen yeniden yedeklemeyi başlatıp bitirene kadar beklemiştim. Bitince kendiliğinden düzeldi. Sanırım whatsappın resim ve videolarını da yedek alıyordu. Deneyin derim.

Faruk Aytekin

Faruk Aytekin

Üye
    Konu Sahibi
Tam yedekleme anına denk gelmiş olabilir. bendede oldu. Yedekleme bitene kadar da düzelmedi. Sistem ayarlarındaki yedeklemeyi kastediyorum. Hatta yedeklemeyi iptal edip telefonumu yeniden başlattığım halde düzelmedi. Mecburen yeniden yedeklemeyi başlatıp bitirene kadar beklemiştim. Bitince kendiliğinden düzeldi. Sanırım whatsappın resim ve videolarını da yedek alıyordu. Deneyin derim.

Denedim ve düzeldi, yardımın için teşekkür ederim (:

thePrince

thePrince

Üye
Uygulamayı kaldırıp yuklemek sorunu çozuyor. Zaten Whatsapp hergun yedek aldığı için otomatik olarak mesajlar geri yuklenecektir. Son mesajlarda eksikler olabilir sadece.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
bendede var o sorun

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
bende bi kaç app de atıyor ozellıkle fifa 2014 oynayan biriyim açıorum kaanıor açıoyrum kapanıor oyun içersinde arada kasmalar kanser oluyorum sistem ramı dolunca g..te geldi aşkımış 2mizde şaşkınız
faso fiso oluyor yani anlıcan

Dtn

Üye
Cevap verilmiş ama ben de tekrar yedekleme aldım, düzeldi.
Peki bir sorum var hazır konusuyken, kaldırıp yükleyince bütün sohbetler geri geliyor mu gerçekten? Telefonu sıfırladığımda geri gelmemişti o yüzden uygulamayı da herhangi bir sebepten silmek istemiyorum. Ama yedek sistemi çalışıyorsa süpermiş

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Cevap verilmiş ama ben de tekrar yedekleme aldım, düzeldi.
Peki bir sorum var hazır konusuyken, kaldırıp yükleyince bütün sohbetler geri geliyor mu gerçekten? Telefonu sıfırladığımda geri gelmemişti o yüzden uygulamayı da herhangi bir sebepten silmek istemiyorum. Ama yedek sistemi çalışıyorsa süpermiş
whatsapp yedeğini buluta değil SD kartına alıyor (ya da telefona) sen telefonu sıfırlarsan SD kartından yedeği bulur yükler, ama SD kartı da sıfırlarsan (ya da SD kartın yoksa telefonu sıfırlamandan dolayı) yedeği bulamıyor. o yüzden sıfırlamadan önce whatsapp klasörünü PCye kopyala, teli sıfırla sonra whatsapp klasörünü SD kartına/telefona geri kopyala ardından whatsappı yükle :)

Dtn

Üye
whatsapp yedeğini buluta değil SD kartına alıyor (ya da telefona) sen telefonu sıfırlarsan SD kartından yedeği bulur yükler, ama SD kartı da sıfırlarsan (ya da SD kartın yoksa telefonu sıfırlamandan dolayı) yedeği bulamıyor. o yüzden sıfırlamadan önce whatsapp klasörünü PCye kopyala, teli sıfırla sonra whatsapp klasörünü SD kartına/telefona geri kopyala ardından whatsappı yükle :)
Teşekkürler :)

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Güncelleme gelmiş olabilir mi?

Üst Alt