WhatsApp'ı Bilgisayarınızda Kullanmak İstermisiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
WhatsApp'ı Bilgisayarınızda Kullanmak İstermisiniz ?

Manymo ile artık Whatsappı Pc'nizde kullanabilirsiniz.

Bunu yapmanız için öncelikle buradan Whatsappın APK dosyasını indirin.

http://www.maxicep.com/android-inte...2-9-4006-apk-download-indir-yukle-775842.html

Daha sonra Manymo web sitesine girerek kullanıcı profilini oluşturun.

Oturum açtıktan sonra menü çubuğuna tıklayın ve sağ üstteki "Launch Emulator" bağlantısına tıklayın. Burada "App" kategorisi altında "Launch with" seçeneğini göreceksiniz. Şimdi WhatsApp'ın APK dosyasını karşıya yükleyin. İşlemin geri kalanında ekrandaki talimatları izlemeniz yeterli. Launch düğmesine tıklayarak uygulamayı çalıştırabilirsiniz.

WhatsApp'ı başlattığınızda telefon numaranızı doğrulamanız gerekecek. Bu çalışmayacağından, SMS doğrulamasının başarısız olmasını bekleyin ve telefon numaranızı girerek WhatsApp'ın sizi aramasını sağlayın. Bu şekilde uygulamaya girmeniz gereken kodu edinebilirsiniz. Ancak varolan kişilerinizi uygulamaya aktaramayacaksınız.

Manymo'nun dezavantajı

Hizmet henüz oldukça yavaş ve ücretsiz sürümünü ayda sadece 10 kez kullanabiliyorsunuz. Bunun yanında WhatsApp'ı aynı anda sadece bir cihazda kullanmanız mümkün. PC ve mobil arasında sıkça geçiş yaparsanız, WhatsApp sizi 24 saat boyunca engelleyebiliyor.

Manymo yerine alternatif olarak BlueStacks App Player'ı da deneyebilirsiniz. Bu araç çok daha hızlı çalışıyor, ancak onu yapılandırmanız biraz daha zor olabilir. İyi forumlar :)

ahmtyldrm

Üye
Bluestatt ti sanırım tam ismini hatırlayamadım ama onunlada tum androit uygulamalar pc ye kuruluyor . Onuda deneyebikirsiniz...

anılbaran

anılbaran

Üye
Konuyu okumadım ama açtığına göre işe yarıyor demektir teşekkürler dostum

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
-Emre

-Emre

Üye
bluestacks çok hızlı ama galiba whatsapp kurulmuyor :(

Üst Alt