Dejavuex Üye ya anlıyamadığım 8.1'i niye bekliyolar betada şuan çalışıyor zaten beklemelerindeki saçmalığı anlamıyorum :S
ya anlıyamadığım 8.1'i niye bekliyolar betada şuan çalışıyor zaten beklemelerindeki saçmalığı anlamıyorum :S
Makale_Helvetia Üye ay sonunda diyorlardı en geç haftaya gelmesi lazım.. ama anlam veremiyorum neyin denemesini yapıyorlar bu kadar..bunca ay..
ay sonunda diyorlardı en geç haftaya gelmesi lazım.. ama anlam veremiyorum neyin denemesini yapıyorlar bu kadar..bunca ay..
Dejavuex Üye turbocore' Alıntı: İnşallah en fazla 7 gün sürer ya. Genişletmek için tıkla ... 8.1 gelir biz kurarız sen garantidan cihaz beklersin artık :P
turbocore' Alıntı: İnşallah en fazla 7 gün sürer ya. Genişletmek için tıkla ... 8.1 gelir biz kurarız sen garantidan cihaz beklersin artık :P
turbocore Üye Dejavuex' Alıntı: 8.1 gelir biz kurarız sen garantidan cihaz beklersin artık :P Genişletmek için tıkla ... İletisimde yedek parca bekleniyor diyo gelir yakinda :-)
Dejavuex' Alıntı: 8.1 gelir biz kurarız sen garantidan cihaz beklersin artık :P Genişletmek için tıkla ... İletisimde yedek parca bekleniyor diyo gelir yakinda :-)
dakamon Üye Sensation' Alıntı: Beta: Video indirilirken ilerleme çubuğu. Genişletmek için tıkla ... Gümbür gümbür geliyor
Sensation' Alıntı: Beta: Video indirilirken ilerleme çubuğu. Genişletmek için tıkla ... Gümbür gümbür geliyor
dakamon Üye Sensation' Alıntı: WhatsApp Beta sesli arama: Genişletmek için tıkla ... Artık biran önce versinler
Dejavuex Üye Sensation' Alıntı: WhatsApp Beta sesli arama: Genişletmek için tıkla ... noluyo bu yani?
ArMaGeDdOn_87 Üye Dejavuex' Alıntı: noluyo bu yani? Genişletmek için tıkla ... Viber daki gibi arama yapabiliyosun