MeeGo, Maemo, Symbian, Badaa şuanda ölü sistemler ancak kullanılmadıkları anlamına gelmiyor bu. Eğer Whatsapp'a rakip bir uygulama çıkacaksa Android, iOS, WP, Symbian ve Java desteğinin kesinlikle olması gerekli. Tabiki tüm platformlara sunulacak yazılımla çok daha başarılı olunur.
Sizden fazla okuduğum kesin. Zira sizin gibilerine cevap vermek için gecikmek adina trafikte acele bir şekilde yazdığım şeylere takılmışsınız. Siz bunlara takılı kalmaya devam edin. Bu kadar ayrıntı ile uğraşacağınıza ben nasıl katkıda bulunabilirim şeklinde bir düşünceye sahip olsanız çok daha makbule geçer.
Hayretle , merakla izliyoruz! ve konuyu takip ediyoruz . Hatice değil netice önemlidir.
Ne zaman ki diğer işletim sistemlerine çıkar ve kullanmaya başlarsak o zaman gerekli olan desteğimizi görebilirsiniz. Şu an için kullandığım Wp ye geldiği zaman en büyük destekçiniz olacağımı bilin yeter.
Hitabet bir sanattır. Konuştuğu dile hakim değilken , diğer dillere nasıl destek olacaklar bekliyorum.
Ha birde teknik desteği bu arkadaş verecekse vay kullanıcıların haline.
Bu konuyu açan veya konuyla ilgili cevap yazan kişilerin Posavis şirketinin teknik ekibi ile bir ilgisi yoktur. Teknik veya sistemsel soru veya görüşlerinizi bilgi@posavis.com sitesinden şirkete iletbilirsiniz.