Haber WhatsApp yıllık abonelik ücretini kaldırdı

Sponsorlu Bağlantılar

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
WhatsApp yıllık abonelik ücretini kaldırdı
WhatsApp, gelen tepkiler üzerine ücretli sürümden geri adım attı. Artık herkes WhatsApp'ı ücretsiz olarak kullanabilecek.

WhatsApp, geçtiğimiz yıllarda ücretli abonelik sistemine geçtiğini duyurmuştu. Yeni WhatsApp kullanıcılarından yıllık 1 dolar ücret talep eden anlık mesajlaşma platformu, bu kararı ile olumsuz tepkilere maruz kalmıştı.

Ücretli sürüme geçilmeden önce hali hazırda WhatsApp'a sahip olanlar "Ömür Boyu" ücretsiz olarak uygulamayı kullanma hakkına sahipti. WhatsApp, gelen tepkilere daha fazla sessiz kalamadı ve bugün bir açıklama yaptı.

Müjdeli haberi veren WhatsApp kurucusu Jan Koum, ücretlendirme sisteminin yeterince iyi çalışmadığını öne sürerek yıllık üyelik ücretini kaldırma kararı aldıklarını belirtti. Bunun yanında WhatsApp'ın reklamsız bir platform olmaya devam edeceğini de belirten Koum, farklı gelir kaynakları üzerinde çalıştıklarını ifade etti.

yasin213

yasin213

Üye
Bence kullanıcı tepkileri anlamsız. Her şeye para veriyorlar fakat 1 dolar (3 :tl:) veremiyorlar. Bir de yıllık veriliyor, ayda bir olsa bile kullanırdım.

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Allah allah :hmmm Vardır arka planda bir düşünce. Emojiler vs ücretli yaparlar herhalde :ehe

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Allah allah :hmmm Vardır arka planda bir düşünce. Emojiler vs ücretli yaparlar herhalde :ehe
bugüne kadar uygulanan yıllık abonelik sisteminin şirkete gelir getirmediğini söylüyorlarmış başka bir yol bulacaklar anlaşılan reklam da almıyorlar zaten gelir nereden gelecek

MaxipmaN

Üye
Ben iki senedir hiç para vermedim buna mağazadan kurdum hep :ehe

SHS

SHS

Üye
Reklam gelir yakında

tayren

tayren

Üye
Görüntülü görüşme ve buna bağlı olarak görüşme esnasında online oyunlar ekleyebilir(tango vb.) ve bu oyunların da bir kısmını ücretli yapabilirler

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
ben 4 yıl kullandım 1 kuruş bile almadı ?

zencibitc

zencibitc

Üye
ayarlara kısıtlama gelicektir. gizlilik ayarına veya arama yı ücretli yapabilirler.

Üst Alt