Whatsapp Bir Milyar Kullanıcı Sayısını Geçti

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Whatsapp Bir Milyar Kullanıcı Sayısını Geçti
Akıllı telefonların ilk anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, bir miktar kullanıcı sayısını aştı.


Akıllı telefonların piyasaya girişi ile birlikte WhatsApp da ücretsiz anlık mesajlaşma servisi olarak neredeyse tüm platformlarda hizmet vermeye başlamıştı. Whatsapp, ilk kullanımdan sonra yıllık cüzi bir ücret karşılığında reklamsız hizmet verdikten sonra geçtiğimiz haftalarda bu ücreti kaldırarak tamamen ücretsiz bir platform olmuştu.

WhatsApp yıllık abonelik ücretini kaldırdı
WhatsApp’ın gelişiminde 19 Milyar dolar gibi rekor bir ücretle Facebook tarafından sayın alınması en önemli dönüm noktalarından biri. Şimdi ise WhatsApp, bir milyar kullanıcı sayısını geçerek bu rakama ulaşan ilk anlık mesajlaşma servisi olmayı başardı.

Whatsapp’ın Yeni Özellikleri Reddit’te Sızdırıldı
Facebook CEO’su Mark Zuckerberg tarafından facebook üzerinde paylaşılan bilgiye göre WhatsApp bir milyar kullanıcı sayısını geride bırakarak önemli bir dönüm noktasını da geçti. Mark Zuckerberg, açıklamasında WhatsApp topluluğunun, Facebook bünyesine katıldıktan sonra kullanıcı sayısını iki kat artırdığını belirtirken, bu önemli dönüm noktasına ulaşılmasını emeği geçen herkese teşekkür etti.

WhatsApp, son yıllarda sürekli gelişti ve yepyeni özellikler kazandı. Özellikle ücretsiz sesli arama özelliği ile büyük bir ivme yakalayan WhatsApp kullanıcı sayısının önümüzdeki güncellemelerde sunulması beklenen görüntülü arama özelliğinin de kullanıma sunulması ile akıllı telefon kullanıcıları için vazgeçilmez olacağı düşünülüyor.

WhatsApp, bu hızla büyümeye devam ederken bir yandan da yaşattığı sorunlar nedeni ile eleştirilmiyor değil. Özellikle bağlantı hataları ve erişimin kesilmesi başta olmak üzere WhatsApp’ın güvenlik sorunları en çok eleştiri alan noktalar oluyor. Bu sorunlar, önemli miktarda kullanıcıyı diğer mesajlaşma uygulamasını kullanmaya itiyor.

Whatsapp Bir Milyar Kullanıcı Sayısını Geçti - MaxiCep
 


KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Gözü Aydın Zuckerberg'e.
İnstgram'da Yakındır.
 
  • Beğen
Tepkiler: Bülent872
Bülent872

Bülent872

Üye
Gevur yapıyo
 


Üst Alt