serinaga
Üye
Sende neden böyle bir savunma otonomu aluştu bende bunu anlayamıyorum. Şurada bir tespit yapıyorum sence bunun olması mantıklı mı? O hoperlör enerjisini havadan almıyor illaki bataryadan alıyor ve bataryaya ekstra bir yük veriyor. Lütfen şöyle insanların sıradan bir tespitine bu şekilde cevap verme. Sorunları tespit edip geri bildirimler yapacağız ki sistem gelişsin. Ona takma buna takma kendi haline mi bırakalım sistemi. Ben burada tespitimi yaptım hatta whatsapptan geri bildirimimi de yaptım. Bir wp kullancısı olarak gerekeni yaptığıma inanıyorum duyarları arkadaşlara selam olsun
4-5 arasıda bende. Ama en dandik blackbarry de androidde bile tıklayınca geliyor telefonun mesajlaşma bolumu gibi aynı. Keşke bizdede öyle olsa diyor insan kendi kendine
Sende baya hızlı bana göreLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende böyle açılıyor hızlımı yavaş mı
aynen ya her oyuna girişimde uygulama seslerini sıfıra çekmek zorunda kalıyom. 1 de bile olsa rahatsız edici bi ses.kendileri de farkındadır bunun mutlaka, ama hala giderilmedi hata.Ben o hışırtı sesini oyunlarda bile duyuyorum
Wp8.1 ise uygulamayı telefon hafızasına taşıyıp yeniden deneyiniz. Soruna çözüm olabilir.Keşke güncellemeseydim video göndermek istediğimde direk uygulamadan atıyor
Hocam zaten telefon hafızasında ama ne iştir anlamadım videoyu seçiyorum tam gönder dediğimde direk atıyorWp8.1 ise uygulamayı telefon hafızasına taşıyıp yeniden deneyiniz. Soruna çözüm olabilir.
Uygulamayı kaldırıp yeniden yüklemeyi denedin mi? (Video özelliğini hiç denemedim açıkçası.) En son çare telefonu sıfırlamak gibi geliyor. Akıllı depolamadan her şeyi hafıza kartına taşıyıp sıfırlamayı deneyiniz isterseniz.Hocam zaten telefon hafızasında ama ne iştir anlamadım videoyu seçiyorum tam gönder dediğimde direk atıyor
Daha öncede atma yapardı ama bu kadar sık değildi şimdi neredeyse hiç gönderemiyorum :/
Hocam defalarca kaldırıp kurdum sonuç aynı hem uygulamaları sd karta taşısam bile sıfırlamadan sonra kullanılmıyorUygulamayı kaldırıp yeniden yüklemeyi denedin mi? (Video özelliğini hiç denemedim açıkçası.) En son çare telefonu sıfırlamak gibi geliyor. Akıllı depolamadan her şeyi hafıza kartına taşıyıp sıfırlamayı deneyiniz isterseniz.
Bende ilkinde attı sonra video yu gönderdi.Keşke güncellemeseydim video göndermek istediğimde direk uygulamadan atıyor
Bende bir sorun yok. L920.Hocam defalarca kaldırıp kurdum sonuç aynı hem uygulamaları sd karta taşısam bile sıfırlamadan sonra kullanılmıyor
Hepsi diğer bölümünde birikiyor ve kartı formatlamadan da o diğer bölümü silinmiyor =/
Annemde 620 var denedim 3 sn. Benim 920 de de 1-2 sn falandı. iPhonee 5S te 0.00001 falandı heralde ölçmedim.Bende 7 saniyede açılıyor
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?