Whatsapp Yeniden Mağaza'da!

serinaga

Üye

Evet haklısın arkadaşım, ses var hışırtı şeklinde, ilginç ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

m542tf

Üye
4-5 arasıda bende. Ama en dandik blackbarry de androidde bile tıklayınca geliyor telefonun mesajlaşma bolumu gibi aynı. Keşke bizdede öyle olsa diyor insan kendi kendine

Bende böyle açılıyor hızlımı yavaş mı

nix

Üye
arkadaşlar net bir bilgim olmamakla birlikte sadece fikir yürütüyorum bu geç açılma olayı mesaj fazlalığıyla alakalı olabilir mi bende mesaj yedeğinde 3500 küsür mesaj gorünuyordu dün fazla fazla bir mesaj da yazmadım gelen de fazla bir şey yok benimki 2 sn de açıyor.

Benim tespitime göre tamamen telefonla alakalı. Sizin telefonlarınız yüksek model sanırsam. Benim htc 8s ve kardeşimin lumia 720 yavaş açılıyor

Tepkiler: skynet

ogzhnoTr

Üye
L520 2sn açılıyor

8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

Konu Sahibi
Bende 7 saniyede açılıyor

Rainesto

Üye
3 snde açılıyor 620de 920de 1-2

Tepkiler: skynet

Serhan

Üye
925 de jet gibi hiçbir sorun yok

skynet

Üye
Keşke güncellemeseydim video göndermek istediğimde direk uygulamadan atıyor

emir1888

Üye
Ben o hışırtı sesini oyunlarda bile duyuyorum
aynen ya her oyuna girişimde uygulama seslerini sıfıra çekmek zorunda kalıyom. 1 de bile olsa rahatsız edici bi ses.kendileri de farkındadır bunun mutlaka, ama hala giderilmedi hata.

skynet

Üye
Wp8.1 ise uygulamayı telefon hafızasına taşıyıp yeniden deneyiniz. Soruna çözüm olabilir.
Hocam zaten telefon hafızasında ama ne iştir anlamadım videoyu seçiyorum tam gönder dediğimde direk atıyor
Daha öncede atma yapardı ama bu kadar sık değildi şimdi neredeyse hiç gönderemiyorum :/

Hocam zaten telefon hafızasında ama ne iştir anlamadım videoyu seçiyorum tam gönder dediğimde direk atıyor
Daha öncede atma yapardı ama bu kadar sık değildi şimdi neredeyse hiç gönderemiyorum :/
Uygulamayı kaldırıp yeniden yüklemeyi denedin mi? (Video özelliğini hiç denemedim açıkçası.) En son çare telefonu sıfırlamak gibi geliyor. Akıllı depolamadan her şeyi hafıza kartına taşıyıp sıfırlamayı deneyiniz isterseniz.

skynet

Üye
Hocam defalarca kaldırıp kurdum sonuç aynı hem uygulamaları sd karta taşısam bile sıfırlamadan sonra kullanılmıyor
Hepsi diğer bölümünde birikiyor ve kartı formatlamadan da o diğer bölümü silinmiyor =/

Tepkiler: Aybin.Kilic

Rainesto

Üye
Ekle bölmünden ses kaldırılmış kötü olmuş

Bende bir sorun yok. L920.
Bende 7 saniyede açılıyor

Annemde 620 var denedim 3 sn. Benim 920 de de 1-2 sn falandı. iPhonee 5S te 0.00001 falandı heralde ölçmedim.

alical33

Üye
Ben de de sorun yok 1520 daha az önce Bi arkadaşa video gönderdim ve uygulama 1-2 saniye de açılıyor