Tam hatırlamıyorum ama ovi mağaza udada olması gerek ordan dosyalarını silip kaldırabilrsinTeşekkürler, HAKAN kardeşim n8 evols kullanıyorum. Ama cihazda cpu hiç yok. N95 8gb daha iyiydi. 3 tarayıcı ile indirme yapamıyorum. Ram 100 mb ama yemiyor. Başka modifiye yazılım yüklemiştim, o daha kötüydü. Orjinal yazılım yüklemek isiyorum ama ovi mağazayı istemiyorum. Bunu nasıl yazılımdan kaldırırım. Şimdiden sağol.
belki mavi tık kapanmıştır veya karşıdaki kapatmıştır. İlk başta çalışan şey sonradan çalışmıyorsa uygulamada değil ya ayarlarda vardır yada telefonda vardır...Hakan kardeşim bunda ufak bi sorun var ilk başlarda güzeldi fakat sonraya dgru karşı taraf msjı gördgü zmn tik ler yanmamaya başladı.
gizlilik ayarlarından mavi tık'ı kapatabiliyorsunHakan kardeşim bunda ufak bi sorun var ilk başlarda güzeldi fakat sonraya dgru karşı taraf msjı gördgü zmn tik ler yanmamaya başladı.
603 kullandığım dönemde internete bağlandıktan sonra hemen Whatsapp'dan "Yenile" butonuna basıyordum. Anında yenileyip mesajları gösteriyordu.beyler yeni mesajlar internete baglandıktan bi süre sonra geliyor nedeni nedir bilen acil mesaj atsın