WhatsApp V.2.12.128 [HG Düzenleme]

Sponsorlu Bağlantılar

Core man

Üye
Bende deniyorum hata veriyor ucbrowser ve opera mini ile . Bi yardımcı olursanız :)

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
sıkıntı Yok. Gayet stabil çalışıyor denedim. Simgeler de güzel

• Beğen
Tepkiler: AtLaNtiSs.
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Eklenti Son Sürüme Güncellendi

• Beğen
Tepkiler: bbb__2
celilcemre

celilcemre

Üye
Teşekkürler, HAKAN kardeşim n8 evols kullanıyorum. Ama cihazda cpu hiç yok. N95 8gb daha iyiydi. 3 tarayıcı ile indirme yapamıyorum. Ram 100 mb ama yemiyor. Başka modifiye yazılım yüklemiştim, o daha kötüydü. Orjinal yazılım yüklemek isiyorum ama ovi mağazayı istemiyorum. Bunu nasıl yazılımdan kaldırırım. Şimdiden sağol.

Darqos

Darqos

Üye
Şemsiyesiz kalırsınız inşallah :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler, HAKAN kardeşim n8 evols kullanıyorum. Ama cihazda cpu hiç yok. N95 8gb daha iyiydi. 3 tarayıcı ile indirme yapamıyorum. Ram 100 mb ama yemiyor. Başka modifiye yazılım yüklemiştim, o daha kötüydü. Orjinal yazılım yüklemek isiyorum ama ovi mağazayı istemiyorum. Bunu nasıl yazılımdan kaldırırım. Şimdiden sağol.
Tam hatırlamıyorum ama ovi mağaza udada olması gerek ordan dosyalarını silip kaldırabilrsin

bulsssss

Üye
beyler 955 te fark ettim androidde olan resim gönderirken açıklama ekleme özelliği gelmIs

azattt

azattt

Üye
arama özelliği symbian'a gelir mi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Zannetmıyorum. Gelirse büyük gelişme olur symbianda...

• Beğen
Tepkiler: azattt
AtLaNtiSs.

AtLaNtiSs.

Üye
bundan snraki güncelleme olsaydı iyiydi siz aramadasınz hâlâ :D
bu daha güzelmş dgeri bnde çevrimdışı oluyrdu mesaj gitmiyodu ve uzun sesli msjlarıda çk gec alıyrdu eline saglık kardeşim ;)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yorumun için teşekkürler. Güle güle kullan

AtLaNtiSs.

AtLaNtiSs.

Üye
Hakan kardeşim bunda ufak bi sorun var ilk başlarda güzeldi fakat sonraya dgru karşı taraf msjı gördgü zmn tik ler yanmamaya başladı.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan kardeşim bunda ufak bi sorun var ilk başlarda güzeldi fakat sonraya dgru karşı taraf msjı gördgü zmn tik ler yanmamaya başladı.
belki mavi tık kapanmıştır veya karşıdaki kapatmıştır. İlk başta çalışan şey sonradan çalışmıyorsa uygulamada değil ya ayarlarda vardır yada telefonda vardır...

azattt

azattt

Üye
gizlilik ayarlarından mavi tık'ı kapatabiliyorsun

AtLaNtiSs.

AtLaNtiSs.

Üye
reader receipts dye bişey var onu kptmştım ondan mı acep :D
tmm ondanmş kusura bakmyın :)

xcumalix60

xcumalix60

Üye
beyler teli internete baglıyorum , whatsapp yorumları (yeni yorumlar ) gözükmüyor, bi süre sonra gözüküyor nedeni ney???

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
WhatsApp'ın Sesli Arama Özelliği
BlackBerry 10'a geldi. Biraz ümitlendim. Çalışma var demekki :-)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
xcumalix60

xcumalix60

Üye
beyler yeni mesajlar internete baglandıktan bi süre sonra geliyor nedeni nedir bilen acil mesaj atsın

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
beyler yeni mesajlar internete baglandıktan bi süre sonra geliyor nedeni nedir bilen acil mesaj atsın
603 kullandığım dönemde internete bağlandıktan sonra hemen Whatsapp'dan "Yenile" butonuna basıyordum. Anında yenileyip mesajları gösteriyordu.

xcumalix60

xcumalix60

Üye
hangi sürüm???
bu sürümde yok

Üst Alt