haqanguven
Üye
Tamambirde onu deneyelim bakalım
Tamambirde onu deneyelim bakalım
Hazır simge arıyorsan begendıgın bır temadakı sımgelerı alabılırsın. Sıscontents ıle temayı ac mif uzantılı dosyada simgeler. Her oyunun veya uygulamanın sımgesını uygulamayı sıscontents ıle acarak degıstırebılırsın. Svg cevırıcı uygulamalar var svg to svgb yaz googleye cıkar. Rıca ederım varsada helal olsun. Sızlerde helal edınçok teşekkürler
çok teşekkürler. Hakan kardeşim bir ricam var. Yardımcı olurmusun? Belle oyun iconular nerden bulabilirim. Yada tema svgleri nasıl mife çevirebilirim. Yapıyorum olmuyor. Birde angry birds oyunlarını tek prat yapmışsın. Rio sension olanları indiremedim. Bunları nereden indirebilirim. Şimdiden çok çok teşekkürler. Hakkını helel et.

Mobilde hiç denemedim. Ben herseyi siscontents ile yapıyorumAllah razı olsun. Açıklama için teşekkürler. V3 temalarının iconlarını değiştiriyordum. Belle temalarının svg uzantılarının içi boş. Cep pro ile mife çeviriyorum. Oluyor ama icon. Gözükmüyor. Yoksa cepte olmaz mı? Siscontes ilemi olacak.
SağolasınAllah razı olsun.
Allah razı olsun.

link eklenti içerisinde hiçbir sorunu yok başka tarayıcı ile denelink çalışmıyor ki ????
link çalışmıyor kardeşim ne oldu ki
deneyip bilgilendirirsen daha iyi anlarız sorunun güncellemedemi yoksa modlamada olduğunuindirdim Şuan. Düzeltme için teşekkürler. Normalde diğer konudan indirip kurdum. Bildirimler gözükmedi. Bide Buradan indireyim dedim.
Telefonu kapat aç. Güncellemede mavi tık ı ddaha belirgin yaparımhacı biraz sorunlu hafiften bi kasma var ve mesaj görüldü tikleri normali ile aynı renk belli olmuyor bişe
Rica ederimyok kaldrdirmştım bn orjinalini yükledim ondan sonra. Sagol kardeşim yinede ugraşmşsn, emek sarfetmişsn eline koluna saglk