WhatsApp V.2.12.128 [HG Düzenleme]

Sponsorlu Bağlantılar

celilcemre

celilcemre

Üye
çok teşekkürler
çok teşekkürler. Hakan kardeşim bir ricam var. Yardımcı olurmusun? Belle oyun iconular nerden bulabilirim. Yada tema svgleri nasıl mife çevirebilirim. Yapıyorum olmuyor. Birde angry birds oyunlarını tek prat yapmışsın. Rio sension olanları indiremedim. Bunları nereden indirebilirim. Şimdiden çok çok teşekkürler. Hakkını helel et.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler
çok teşekkürler. Hakan kardeşim bir ricam var. Yardımcı olurmusun? Belle oyun iconular nerden bulabilirim. Yada tema svgleri nasıl mife çevirebilirim. Yapıyorum olmuyor. Birde angry birds oyunlarını tek prat yapmışsın. Rio sension olanları indiremedim. Bunları nereden indirebilirim. Şimdiden çok çok teşekkürler. Hakkını helel et.
Hazır simge arıyorsan begendıgın bır temadakı sımgelerı alabılırsın. Sıscontents ıle temayı ac mif uzantılı dosyada simgeler. Her oyunun veya uygulamanın sımgesını uygulamayı sıscontents ıle acarak degıstırebılırsın. Svg cevırıcı uygulamalar var svg to svgb yaz googleye cıkar. Rıca ederım varsada helal olsun. Sızlerde helal edın :)

celilcemre

celilcemre

Üye
Allah razı olsun. Açıklama için teşekkürler. V3 temalarının iconlarını değiştiriyordum. Belle temalarının svg uzantılarının içi boş. Cep pro ile mife çeviriyorum. Oluyor ama icon. Gözükmüyor. Yoksa cepte olmaz mı? Siscontes ilemi olacak.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Allah razı olsun. Açıklama için teşekkürler. V3 temalarının iconlarını değiştiriyordum. Belle temalarının svg uzantılarının içi boş. Cep pro ile mife çeviriyorum. Oluyor ama icon. Gözükmüyor. Yoksa cepte olmaz mı? Siscontes ilemi olacak.
Mobilde hiç denemedim. Ben herseyi siscontents ile yapıyorum

celilcemre

celilcemre

Üye
Allah razı olsun.
Allah razı olsun.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Eklenti Son Sürüme Güncellendi

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
AtLaNtiSs.

AtLaNtiSs.

Üye
link çalışmıyor ki ????
link çalışmıyor kardeşim ne oldu ki

AtLaNtiSs.

AtLaNtiSs.

Üye
kardeşim indiremedim hata diyor bnu bna upload edebilecek bi kardeşimz var mi ??
Nokia 701 kullanıyorum opera mobileden sorun olmuyordu buradan bişey indirirken ama bu linkte hata verdi ana tarayıcıdan aynı

bulsssss

Üye
web başarısız.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Eklenti Son Sürüme Güncellendi

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
indirdim Şuan. Düzeltme için teşekkürler. Normalde diğer konudan indirip kurdum. Bildirimler gözükmedi. Bide Buradan indireyim dedim.

Son düzenleme:
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
indirdim Şuan. Düzeltme için teşekkürler. Normalde diğer konudan indirip kurdum. Bildirimler gözükmedi. Bide Buradan indireyim dedim.
deneyip bilgilendirirsen daha iyi anlarız sorunun güncellemedemi yoksa modlamada olduğunu

AtLaNtiSs.

AtLaNtiSs.

Üye
hacı biraz sorunlu hafiften bi kasma var ve mesaj görüldü tikleri normali ile aynı renk belli olmuyor bişe

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
AtLaNtiSs.

AtLaNtiSs.

Üye
yok kaldrdirmştım bn orjinalini yükledim ondan sonra. Sagol kardeşim yinede ugraşmşsn, emek sarfetmişsn eline koluna saglk

AtLaNtiSs.

AtLaNtiSs.

Üye
hakan kardeş özelden konuşabilir miyiz sana bi program hakkında bişeyler soracagm kabül mü ? :)

Üst Alt