Whatsapp süresini uzatma :)

Sponsorlu Bağlantılar

SheFy

SheFy

Üye
Bende de 2014 eylül yazkyo uzamış :D biz symbian kullanıyoz ya bize acımışlardır :)

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Abi yapmayın ya 1-2-3 tl için bu kadar uğraşmaya :)

tayfun^^

Üye
Sizlere 2 gün önce başıma gelen olayı anlatayım. benim telefon android. 1ay kalmıştı. telefon uygulaması üzerinden 1 senelik satın alma yapıyormuş gibi işlem yaptım google cüzdan gibi seçeneği seçtim fakat şifre ekranında iken geri tuşları ile çıktım ve uygulamayı kapattım.yaklaşık 1 saat sonra whatsup tan mesaj geldi (bilgi mesajı gibi) tıklayınca mesaj okunmadan yok oluyor.hesabımı kontrol ettim. hesabım 1 sene daha uzamış. Aynı olayı biraderin telefonundada denedim işe yarıyor. Sizede tavsiye ederim.

hsinan

Üye
varı yoğu 1.79 ayıp ya :-)

• Beğen
Tepkiler: erkane007
i.cinar

i.cinar

Üye
Abi yapmayın ya 1-2-3 tl için bu kadar uğraşmaya :)
Meseleye 1-2-3 tl olarak bakmak yanlış olur. Telefon rehberinizin tümünü zaten teslim ediyorsunuz bir de Kredi kartı bilgilerini teslim edin tam olsun. Ne gizlilik kalsın ne mahremiyet...

bayon

Üye
Ya 1 kusur tl felan diyosunuz da kredi kartı ile aldım (google cüzdan) benden 2 küsur tl uygulamaya çekti 3 tl felan da ödemeyle ilgili birşeye çekti 6 tl gibi birşey odedim

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Ben de bir çok defa cfw attım ama arkadaşın bahsettiği ilk kurulum aşaması ile ilgili maalesef süre uzatmıyor. Bir defa numara(sadece rakamlar), bir defa tarife değiştirdim bunlarda uzadı ama.
Ya 1 kusur tl felan diyosunuz da kredi kartı ile aldım (google cüzdan) benden 2 küsur tl uygulamaya çekti 3 tl felan da ödemeyle ilgili birşeye çekti 6 tl gibi birşey odedim

1 dolar olmalı. Dönemlere göre dolar değişiyor ama sende 6 tl gitmesi işin içinde başka şeyler de olduğunu gösteriyor

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
arkadaşlar 1 lira nin lafı mi olur doğru ama burada kartı olan var olmayan var sürem az kaldı varmı bir yolu güncell

bayon

Üye
arkadaşlar 1 lira nin lafı mi olur doğru ama burada kartı olan var olmayan var sürem az kaldı varmı bir yolu güncell
en son satın aldığımda 5 küsür ücret aldı ödeme ücreti whatsapp ücreti yani 1 lira demeyin şuna.
en son satın aldığımda 5 küsür ücret aldı ödeme ücreti whatsapp ücreti yani 1 lira demeyin şuna.
1 önceki aldıgımdada 6 küsür ödemiştim dolara indeksli

Üst Alt