Whatsapp süresini uzatma :)

Sponsorlu Bağlantılar

ewacash

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp süresini uzatma :)
arkadaşlar, bildiğiniz üzere telefona ilk yüklemede Whatsapp tarafından 1 yıl ücretsiz kullanım hakkınız doğuyo, süre bitimine yakın uygulamayı silip tekrar yüklemeniz bildiğim kadarıyla bu süreyi uzatmyor.yaklaşık 2 hafta önce telefonuma hard format attım ve ardından evols cfwsni yükledim sistem tamamen yeni olduğundan telefonda kurulmuş bir tane program bile bulunmuyo, ve ardından Whatsapp'i indirince size ilk yüklemedeki gibi telefon numarası isim vb.şeyler soruluyo (anladığım kadarıyla sistem yeni olduğu için bu sistem üzerinde daha önceden kurulmuş Whatsapp bulunmuyo) gerekli bilgileri yazdıktan sonra 1 yıl daha ücretsiz kullanım kazanıyosnuz.açıkçasi ben bunu tesadüfen farkettim cfw yükleyecek olan arkadaşlara yardımcı olmak istedim şahsen ben parasını verip 1 yıl daha uzatmayı düşünüyodm malum en çok kullanılan mesajlasma uygulaması, böyle bi durum ortaya çıktı..yardımcı olabilirsm ne mutlu herkese iyi forumlar :)

fsfsddased

Üye
ben ayda 2 3 kere flaş atıyorum böyle birşey olmadı tesadüftür :)

tarık_07

Üye
arkadaşlar, bildiğiniz üzere telefona ilk yüklemede Whatsapp tarafından 1 yıl ücretsiz kullanım hakkınız doğuyo, süre bitimine yakın uygulamayı silip tekrar yüklemeniz bildiğim kadarıyla bu süreyi uzatmyor.yaklaşık 2 hafta önce telefonuma hard format attım ve ardından evols cfwsni yükledim sistem tamamen yeni olduğundan telefonda kurulmuş bir tane program bile bulunmuyo, ve ardından Whatsapp'i indirince size ilk yüklemedeki gibi telefon numarası isim vb.şeyler soruluyo (anladığım kadarıyla sistem yeni olduğu için bu sistem üzerinde daha önceden kurulmuş Whatsapp bulunmuyo) gerekli bilgileri yazdıktan sonra 1 yıl daha ücretsiz kullanım kazanıyosnuz.açıkçasi ben bunu tesadüfen farkettim cfw yükleyecek olan arkadaşlara yardımcı olmak istedim şahsen ben parasını verip 1 yıl daha uzatmayı düşünüyodm malum en çok kullanılan mesajlasma uygulaması, böyle bi durum ortaya çıktı..yardımcı olabilirsm ne mutlu herkese iyi forumlar :)

Bende surekli rom yukluyorum.Ama kullanici bilgilerini girdigim zaman kaldigi yerden devam edio sure.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Temeli İnternete Dayanan Programın Bu Şekilde Kolay Bir Çözümü Olamaz :oke:
Bu WhatsApp Sistemindendir..

slant1111

slant1111

Üye
üyeliğinizi silip tekrar kaydolun gençler

furkitare

furkitare

Üye
üyelik silip tekrar kaydolmakla çözülmüyor. Programı tekrar yüklediğinizde satın al'a falan tiklayin. Sayfası açılsın. Sonra o sayfadan çıkın devam edin. Bende böyle oldu :D

NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
yılda 1tl nelere vermiyoruz ki bi dişünün, boş yere uğraşa deymez bence 1tl verin paşa paşa kullanın.

• Beğen
Tepkiler: tirintaz, Cihanî Sultan, darkleader ve 1 kişi daha
mert41994

mert41994

Üye
symbian'la alakalı bir bug var, 1 sene dolunca kendisi direk 1 sene veriyor. Birşey yapmanıza gerek yok 2 gün falan kala otomatik oluyor :D

suleymaneser

suleymaneser

Üye
kaç paraki watsap :D 2-3 lira için bu zahmete değer mi kardeşim ya :)

nino4u

nino4u

Üye
Symbıanda otomatık uzatıyor 1 yılı 1 yıl dolduktan sonra baska surumu kur numaranı gır otomatık uzar 1 yıl daha devam eder

ka_za

ka_za

Üye
Öyle birşey olmuyor. Senin süren bittiyse otomatik uzayanlar var whatsapp kendi hediye diye veriyor

ewacash

Üye
    Konu Sahibi
bakın gençler, bana böyle bi olay oldu faydalanıcak olanlar için oturdm sıkılmadan yazdım parasını ver uğraşma falan tarzında şeyler yazmayın zaten böyle bisi olmasa gidip vericektik paramızı ama böyle bisi oldu telefona cfw atanlarada olabilir belki diye yardımcı olmak istedim belki benimki tesadüfen oldu ama burda önemli olan benim onu sizle paylaşmak istemem isteyen para verir isteyen böyle bisi yapar belki bende olduğu gibi ondada olur gerisi beni hiç ilgilendirmiyo.ayrıca benim 1 yıllık süremin bitimine 2-3 gün değil 2,5 ay vardı

ergene123

Üye
telefonla alakası bi durum değil bu , hat ile yani numara üzerinden bağlantı kuruyosun numara bilgilerin aktarılıyor...

catdog136

catdog136

Üye
whatsapp bu dert etmeyin, benim android kullandığım telefonda da uzuyor. Ya whatsapp'ın kapatamadığı ciddi bir bug var yada whatsapp sürekli size bunu hediye veriyor. Ama benim düşünceme göre bu kapatılamayan bir bug, çünkü whatsapp programını kastırırsanız ve zorla kapatmayı başarırsanız otomatik olarak 1 yıl uzuyor, 1 yıl bitiminden hemen sonra da uzayabiliyor, whatsapp'ın hakkında kısmını kurcaladığınızda da uzuyor. Yanlız şöyle birşey var bu dediklerim sadece whatsappınızın bitimine 1-2 ay kala gerçekleşiyor(yada bana öyle denk geliyor). whatsapp'ı 3 senedir kullanıyorum ve sürekli bir şekilde uzuyor bu programın kullanım süresi.

arslanla

arslanla

Üye
hiçbir şeyle alakası yok uzamasının. Otomatik her yıl hediye ediyor whatsapp benim 1 gün kalmıştı ertesi gün otomatik 1 yıl daha yenilenmiş sadece ios ta paralı...

Anil-D

Anil-D

Üye
bedava i phonede

ka_za

ka_za

Üye
Bug falan değil arkadaşlar whatsapp kendi hediye ediyor

kmlzkn

Üye
Ben boşamı yeniledim süresini :) sağlık olsun denildiği gibi 3 tl neye verilmiyor ki yılda 3 tl birşey değil

xqz5

Üye
benm telde kuruluydu cfw yukledkten snra tekrar kurarken 41 kuruş gtti nereye nicn bilmem:) bşkada kesilmedi ama eski suredn devam mi ediyor hc bakmadm

kemiksesi

kemiksesi

Üye
benm telde kuruluydu cfw yukledkten snra tekrar kurarken 41 kuruş gtti nereye nicn bilmem:) bşkada kesilmedi ama eski suredn devam mi ediyor hc bakmadm

sms ile doğrulama yaptırıyo kurarken ondan gitmiştir 41 kuruş ,

Takipçi Satın Al

Üst Alt