Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
whatsapp sorun!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tycoon_gs
Üye
Konu Sahibi
whatsapp sorun!
whatsapp ı kapatınca da sürekli sol köşede mobil internet bulunamadı yazıyor. Bunu tamamen kapatmanın yolu yok mu. Sanırım çıkış diyince de açık kalıyor
fayzteck
Üye
KillMe diye arat forumda çıkar dostum.bununla uygulamayı sonlandırman lazım.whatsappı tekrar açtıgnda baglanır sadece.istemedgn zaman sonlandır.ayrıca fazla bi veri alışverişi yapmıyo internet paketin varsa sorun olucagnı zannetmiyorum.
tycoon_gs
Üye
Konu Sahibi
teşekkür ederim.
İnternet paketim yok malesef.
Nasıl bi programsa kapatınca da açık kalıyor
fayzteck
Üye
Sürekli internete baglanıp mesaj gelmiş mi diye kontrol ediyo.güzel uygulama ama bu yüzden kaldırdım telefondan
tycoon_gs
Üye
Konu Sahibi
dediğin gibi yaptım yine olmadı.
Kapatıyorum yine otomatik açılıyor
fayzteck
Üye
Sanırım başka bi çözümü yok dostum.eski whatsapp sürümlernde denemiştim ben.sorunlu bi uygulama
ya arkadaşlar whatsapp yükledim telefonuma ama numaramı falan giriyorum
'sunucuya bağlanırken beklenmedik bi hata oluştu' şeklinde bi hata veriyo lütfen yardım edin
Mad EagLe
Üye
Lestartstop yükleyin.
gulum5841991
Üye
kusura bakma ama o dediğin ne olduğunu bilmiyorum onu yüklesem sorunum çözülür mü
ya arkadaşlar whatsapp yükledim telefonuma ama numaramı falan giriyorum
'sunucuya bağlanırken beklenmedik bi hata oluştu' şeklinde bi hata veriyo lütfen yardım edin