Uygulama Whatsapp Sohbetlerini Email İle Göndermek

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Whatsapp Sohbetlerini Email İle Göndermek
Günlük hayatımızın en önemli parçası olan Whatsapp bildiğiniz üzere çok düşük veri tüketimi yaparak kullanıcılara ücretsiz sesli, yazılı veya görüntülü görüşme imkanı sağlıyor. Toplamda 1 milyardan fazla kullanıcısı olan Whatsapp şuanda dünyanın en popüler mobil uygulaması olarak dikkat çekiyor. Her geçen gün farklı özellikler ile güncellenerek kullanıcıların bütün ihtiyaçlarına yanıt vermeye çalışan Whatsapp çoğu zaman yazılı sohbetler sebebiyle hayati önem taşıyabiliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu gibi durumlarda sohbet yedeği almak birçok kişi için önemli hale geliyor. Bende sizlere bu yazıda kolay bir şekilde Whatsapp sohbet yedeği alma işlemini Whatsapp sohbetini mail ile alma şeklinde anlatacağım. Yani Whatsapp sohbetini email ile alarak kaydedebilirsiniz. Bunun için uygulamayı açın ve email ile almak istediğiniz sohbeti bulun ve girin.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ardından ekranın sağ üst tarafında yer alan üç nokta seçeneğine tıklayın ve daha fazla yazan seçeneğe tıklayın. Buradan sohbeti dışarı aktar seçeneğini kullanarak email veya gmail uygulamalarını seçerek bütün sohbeti email ile alabilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.


Üst Alt